Bulvár

Ismét lecsapott a holland hentes - videó

  • hatharom.com

A holland Nigel de Jong a tengerentúlon is bemutatkozott, a Los Angeles Galaxy legutóbbi bajnokiján a tolószékbe rúgta az ellenfél játékosát.

A Milantól január végén a Los Angeles Galaxy-hoz szerződő Nigel de Jong újabb brutális belépőjével hívta fel magára a figyelmet. A Portland Timbers elleni találkozó 73. percben lépett úgy oda az ellenfél Darlington Nagbének, hogy a középpályást le is kellett cserélni, sőt, a stadiont is csak egy tolószék segítségével tudta elhagyni. 

A télen igazolt holland persze rögtön bocsánatot kért áldozatától, mondván nem állt szándékában sérülést okozni természetesen. "Nagyon sajnálom a történteket. 50-50 százalékom volt eltalálni a labdát, sajnos végül a lábát értem el. Remek srác, remélem, hogy nem súlyos a sérülése. Ilyen a futball, néha túl kemény vagy, néha túl puhány. Soha nem akartam volna sérülést okozni az ellenfelemnek" - nyilatkozta megbánóan De Jong.

A tar frizurájú védekező középpályás pályafutása során nem először mutatta meg állati énjét, nem lövünk mellé azzal, ha korunk futballjának egy pitbulljának tituláljuk. A rutinos középpályás pályafutása eddigi legdurvább esetét a 2010-es vb-döntőn hozta össze, akkor Xabi Alonsót rúgta mellkason, de abban az évben az amerikai Stuart Holden is megsérült egy belépőjét követően.

De Jong már a 32. életévét tapossa, reméljük, hamarosan eljön a pillanat, amikor elérkezettnek látja az időt a visszavonulásra. 

[2161908] 2016-04-11 03:35:00 L.A. Galaxy - Portland Timbersx;