Tipp

Ezúttal a Las Palmas szélsőjével lövetnék gólt

  • varin

Joanathan Viera a Deportivo La Coruna hálóját is beveheti a hétfő esti bajnokin.

Eltiltását tölti a Las Palmas házi gólkirálya, Willian José kisárgázta magát ugyanis a Deportivo elleni bajnokiról. Ez többek közt azt jelenti, hogy nem csak Sergio Araujo kerül a kezdőbe, de Jonathan Viera, a csapat szélsője is támadóbb szerepkörhöz jut, akár Araujo csatártársaként is szerepelhet. A 30 meccsen 7 gólt szerző játékos góljában több ok miatt is bízom.

Egyrészt jó formában van, másrészt pedig ő a csapat tizenegyeslövője. A Las Palmas emellett szintén szebb napjait éli, az utolsó hat bajnokijukon tizenöt pontot szereztek és tíz gólt lőttek, tisztességes távolságra kerülve ezzel a kiesőhelyektől.

Odaát viszont közel sem ilyen rózsás a helyzet, a Deportivo védelme egészen botrányos mostanság. Öt meccs alatt beszedtek tizenkét gólt, a legutóbbi alkalom, hogy nem kaptak gólt, december 30-án volt, a Getafe pályáján. A galíciai gárda hazai kapott gólátlaga is egy felett van, így a formakülönbség miatt is jó esély van rá, hogy a Las Palmas bevegye a Depor kapuját.

Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a vendégek behúzzák a találkozót, de gólt szinte biztosan lőnek a Depornak. Ebben az esetben pedig a legjobb opciónk a magabiztos tizilövő és jó formában lévő Viera.

hatharom.com-tipp: Jonathan Viera szerez gólt
Odds: 4.00
Eddig éri meg: 3.30
Tét: 3/10
[2030472] 2016-04-11 20:30:00 Deportivo La Coruna - Las Palmasx;