Premier League

A Fazekasok meglepnék a Liverpoolt

  • hatharom.com

Noha a Stoke eddig még gólt sem rúgott az Anfield Roadon Premier League meccsen, a Fazekasok ezúttal meglepnék a Poolt.

A Fazekasok meglepnék a Liverpoolt.

Eddig nem igazán termett babér a Stoke Citynek az Anfield Roadon, ha a Premier League keretén belül látogattak a Fazekasok a Liverpoolhoz. Azonban január végén Mark Hughesék a Ligakupában már legyőzték idegenben Jürgen Kloppékat, s vasárnap is erre törekszenek.

Az előjelek alapján mutatkozik erre esély, hiszen a hazaiak egy igen komoly sorozatterhelés közepette vannak, ráadásul mivel a Premier League-ben nem igazán érhetnek el eredményt, egyértelmű, hogy az Európa Ligára koncentrálnak. A második számú európai kupasorozatban Divock Origiék a Dortmund otthonában játszottak 1-1-es döntetlent három nappal ezelőtt, avagy továbbjutásra állnak, de vár még rájuk egy nagyon nehéz visszavágó csütörtökön.

A párharc második találkozójára pedig nem ártana pihennie a Poolnak, amivel Jürgen Klopp is tisztában van, így nagy valószínűséggel nem a legjobbjaival állnak fel a Vörösök. A német szakvezető egyébként sem számíthat hat meghatározó játékosára sérülés miatt, míg Emre Can eltiltott, avagy egy jócskán felforgatott, félig-meddig tartalékos LFC futhat ki vasárnap délután az Anfiled Road gyepére.

[1989032] 2016-04-10 17:00:00 Liverpool - Stoke Cityx

Ez pedig kapóra jöhet a vendégeknek, akik összességében jó formának örvendnek, hiszen az utolsó hét meccsükből mindössze egyet veszítettek el. Mark Hughesék házon kívül pedig valósággal szárnyalnak, mivel a korábbi évekkel ellentétben ezúttal már otthoni környezetükön kívül is képes jó eredményeket felmutatni a Stoke.

A Citynél is vannak gondok, már, ami a sérültek számát és minőségét illeti, azonban biztosan csak négyen maradnak ki. Ám a támadótriót, vagyis a Bojak Krkic, Xherdan Shaqiri, Marko Arnautovic tandemet, ez nem érinti, avagy a piros-fehérek könnyedén megbolondíthatják a Liverpool védelmét. Egyébként is a hazaiak hátsó alakzata nem túl acélos mostanság, legutóbbi négy meccsén mindig kapott gólt - ezen találkozókon egyébiránt nyeretlenek is maradtak Jürgen Klopppék -, míg a Stoke zsinórban hét meccs óta legalább egyszer mattolta az éppen aktuális ellenfelét.

Összességében a Fazekasoknak minden esélyük megvan, hogy meglepetést okozzanak az Anfield Roadon, de egy Stoke-gólban lényegesen nagyobb érték van, mint a vendégsikerben, köszönhetően például a bukmékereknek, akik ilyen előjelek ellenére sem aprózták el a City-találatot.

Fogadás a Stoke góljainak számára - a     szorzói
0,5 alatt 0,5 felett
2.05 1.60
[1989032] 2016-04-10 17:00:00 Liverpool - Stoke Cityx;