Premier League

Pazar mérkőzésre van kilátás Walesben

  • hatharom.com

Gyakorlatilag tét nélküli találkozót vív egymással szombat délután a Swansea és a Chelsea.

Pazar mérkőzésre van kilátás Walesben.

A Swansea gyakorlatilag már bebiztosította élvonalbeli tagságát, míg a Chelsea már hetek óta tét nélkül lép pályára, hiszen kiesni biztosan nem fog, illetve a nemzetközi kupaindulásra feljogosító helyekről is lemarad. Ennek köszönhetően pedig egy tét nélküli meccsre van kilátás a Liberty Stadionban, ahol könnyen lehet, hogy potyognak majd a gólok.

A londoniak az elmúlt héten a Villa Parkba voltak hivatalosak, s mivel már azon találkozó előtt is hasonló volt a helyzet, Guus Hiddink jó pár fiatalnak adott lehetőséget, illetve Alexandre Pato is bemutatkozott a Kékeknél. A brazil csatár rögtön góllal tette le a névjegyét, míg az ifjoncok közül Ruben Loftus-Cheek is betalált, míg Kenedy ellenállhatatlan volt, szintúgy, mint Matthew Miazga, aki Patóhoz hasonlóan az első meccsén szerepelt a Chelsea-ben.

Nagy valószínűséggel a holland szakvezető most is a fiataloknak szavaz bizalmat, hiszen őket még lehet motiválni, de egyébiránt ez egy fajta kényszer is, hiszen továbbra is sok a hiányzó a londoniaknál, a szombati találkozót például hatan hagyják ki sérülés vagy eltiltás miatt

[1989036] 2016-04-09 16:00:00 Swansea - Chelseax

A Hattyúsok Francesco Guidolin irányításával hétről hétre egyre jobban teljesítenek, valósággal szárnyalnak. Az utóbbi időkben elért eredmények is erről tanúskodnak - gondolunk például az Arsenal idegenbeli legyőzésére -, na, meg arról, hogy szinte biztossá vált, hogy a 2016-2017-es esztendőben is találkozhatunk a Swansea nevével a Premier League-ben.

Azonban, amíg van matematikai esélye annak, hogy a walesiek elbúcsúzhatnak az első osztálytól, addig a hazaiak minden idegszálukkal az éppen aktuális mérkőzés megnyerésére törekszenek majd. Így lesz ez szombaton is, amikor is az olasz szakvezető a lehető legerősebb kezdőcsapatát küldheti pályára, hiszen minden kulcsjátékosa hadra fogható lesz.

Guidolinnal igen csak támadólag lépnek fel a walesiek, aminek köszönhetően néha hiba csúszik a védekezésbe, lásd a múlt heti, Stoke elleni meccset. A Chelsea pedig felszabadultan léphet pályára, motiválható fiatalokkal a fedélzeten, akik szintén a támadásokra fektetik a hangsúlyt. Mindezek után alighanem egy gólgazdag mérkőzésre van kilátás, amit a felek utolsó három egymás elleni eredménye is alátámaszt.

Fogadás a mérkőzés góljainak számára - a     szorzói
2,5 alatt 2,5 felett
1.65 1.95
[1989036] 2016-04-09 16:00:00 Swansea - Chelseax;