Magyar foci

Puskás Akadémia magazinműsor? Miért ne!

Havonta megjelenő magazinműsorral jelentkezik a Puskás Akadémia az M4 sportcsatornán.

Április 8-án, pénteken 15 órától az M4 Sport csatornán elindul a Puskás Akadémia magazinműsora - adta hírül a puskasakademai.hu. A felcsúti akadémia honlapja szerint a műsor havonta kerül képernyőre, időtartama pedig 26 perc lesz, "benne minden, amit az Akadémiáról tudni érdemes". Exkluzív tartalmak, a Puskás Akadémia FC mellett kiemelten foglalkoznak majd az utánpótlással és akadémisták mindennapjaival. 

Az, hogy mondjuk a bajnok Ferencvárosnak szintén fut magazinműsora az M4-en még megértjük, hiszen az ország legsikeresebb és legnépszerűbb klubjáról van szó, de hogy az NB I-ben kieső helyen álló felcsúti alakulatról vajon érdemes-e ilyen jellegű műsort sugározni, az jó kérdés. A Puskás legutóbbi, Haladás elleni hazai bajnokiját 956 néző előtt játszották le.  

De ha már M4. A legfrissebb hírek szerint a csatorna internetes oldalán vasárnap egy megyei I-es (Lábatlan - Tata) találkozón lehet majd élőben követni, a kommentátor pedig Horti Gábor lesz. "Biztos vagyok benne, hogy sokan fognak érdeklődni iránta. Ez az őszinte foci. És ezt megmutatjuk a világnak.” - nyilatkozta az m4sport.hu-nak a kommentátor. 

184980