Bajnokok Ligája

Ennyi esélyt mi nem adunk a Realnak

Igen jó oddson kaphatjuk el a Wolfsburg sikerét a Real ellen, míg a PSG ellenében a City a favorit.

Helyzetekben gazdag, magas iramú, izgalmas negyeddöntőket láthattunk szerdán, mind a négy csapat kitett magáért. Szerencsére egyik párharc sem dőlt el, így a visszavágók körömrágást és hatalmas csatát ígérnek, melyeket nem érdemes kihagyni. Az előny a Wolfsburgnál és a Manchester Citynél van, de egyáltalán nem csodálkozhatunk majd, ha végül a Real Madrid és a PSG jut tovább. No, de hogyan is látják mindezt a bukik?

Oddsok a továbbjutókra
Real Madrid: 2.10 Wolfsburg: 1.806
Manchester City: 1.653 PSG: 2.36

Amikor az első negyedóra elteltével körülbelül 80-20-at mutatott a labdabirtoklási mutató a Real javára, nem gondolta volna senki, hogy a Farkasok öt perc alatt kettőt vágnak majd Navas kapujába. A Real gyermeteg védelmi hibáit és elképesztően ötlettelen, kilátástalan játékát azonban kihasználta Dietar Hecking együttese, és tulajdonképpen a Blancók örülhetnek, hogy csak kettő lett közte.

Nagyon izgalmas visszavágóra van tehát kilátás, a Wolfsburg védekezése tankönyvekbe illő volt, de hogy ezt még 90 percen keresztül, ráadásul idegenben lehet-e csinálni, az nagy kérdés. A Farkasoknak minden bizonnyal kell majd egy idegenbeli gól, ám az valószínűleg továbbjutást is érhet számukra. Ha a Wolfsburg olyan magabiztossággal és eleganciával játssza végig a visszavágót is, akkor nemhogy továbbjutnak majd, még akár veretlenül is tehetik ezt. Ennek fényében mi nem javasolnánk a 2.10-es szorzót a spanyolokra.

Ha gyermeteg védelmi hibákról volt szó, akkor a PSG-City találkozó még a Realét is felülmúlta, egészen elképesztő gólokkal alakult ki végül a 2-2-es végeredmény. A párizsi mérkőzésen jobb volt, több helyzetet dolgozott ki a PSG, de Ibrahimovic kihagyott tizenegyese, valamint Aurier hibája azt jelenti, az angolok indulnak kedvezőbb helyzetből.

Ne feledjük, a PSG egyszer már tudott nyerni Angliában, néhány hete a Stamford Bridge-et vették be Cavaniék. Laurent Blanc-nak hatalmas problémája, hogy a középpálya motorját, Marco Verrattit a visszavágón is nélkülöznie kell, márpedig az olasz játékos nélkül a City ismét könnyedén lekontrázhatja a franciákat. Reálisan vannak belőve a szorzók, ugyanakkor mi látunk esélyt a PSG továbbjutására.

Oddsok a visszavágókra
  1 x 2
Real Madrid-Wolfsburg 1.21 7.90 14.80
Manchester City-PSG 2.60 3.59 2.80

Ami a háromesélyes fogadásokat illeti, a Real Madrid sikerének szorzója nevetségesen alacsony, a City-PSG találkozón pedig gyakorlatilag teljesen háromesélyes találkozót várnak a bukmékerek.

2016-04-12;42