Bajnokok Ligája

A Barcelona után a Wolfsburg már ujjgyakorlat lesz?

Nem hiszünk benne, hogy a Barca-verő Real Madrid megszenved majd a Wolfsburg ellen.

Igencsak sima továbbjutás vár a Real Madridra a német Wolfsburg ellen, hiszen a két csapat között hatalmas tudás- és formabeli különbség is van. A realitások azt mutatják, a hispánok akár már Németországban eldönthetik a továbbjutás sorsát, ám természetesen Zidane fiai visszafogottan nyilatkoztak az esélyekről.

[2205019] 2016-04-06 20:45:00 Wolfsburg - Real Madridx

A szerdai játéknap mindkét találkozóját ÉLŐ szöveges tudósításban közvetítjük oldalunkon!

"A Bajnokok Ligája ezen szakaszában már nincs könnyű párosítás, tiszteljük ellenfelünket. Remek játékosok alkotják a Wolfsburg, de ez sem akadályozhat meg bennünket, hogy a saját játékunkat játsszuk. Egy álmom vélt valóra azzal, hogy a BL-ben léphetek pályára, így minden egyes percet ki kell élveznem, amit a pályán töltök, hiszen az álmomat élem." - nyilatkozta boldogan Casemiro, aki végig pályán volt a Barcelona elleni győztes bajnokin.

Zidane-nak továbbra is a védelemben akad hiányzója, Raphael Varane egyelőre lábadozik sérüléséből, így a Camp Noúban győztes kezdő léphet pályára ismételten.

Wolfsburg#ger-wolfsburg#5

Nem sok érv szól amellett, hogy a Wolfsburg szorossá teszi a párharcot, Dieter Hecking fiai gyenge szezont futnak a BL-továbbjutás ellenére is. A Farkasok reménye már csak a Bajnokok Ligája maradt, a bajnokságban ugyanis a negyedik helyre már aligha érhetnek oda.

"Megdolgoztunk tavaly azért, hogy most itt lehessünk. Történelmet írtunk azzal, hogy bejutottunk a negyeddöntőbe, most pedig a világ egyik legjobb csapata lesz az ellenfelünk. Hihetetlen, hogy 20-25 éve még csak a televízión keresztül figyeltük a Real Madridot, most pedig már pályára is léphetünk egy ekkora klub ellen. Tudjuk, hogy kicsi az esélyünk, de nincs vesztenivalónk, bátran fogunk futballozni" - mondta Marcel Schafer.

Mi nemigen tudjuk elképzelni, hogy a Wolfsburg azok után, hogy a Darmstadttal és a Hoffenheimmel sem bírt, a Real Madridot meg tudja szorítani. A spanyolok az El Clásico-sikerből merített önbizalomtöltettől duzzadva simán nyernek majd a Volkswager Arenában is, eldöntve a párharcot már szerda este.

hatharom.com-tipp: Real Madrid
TippmixPro @1.65
[2205019] 2016-04-06 20:45:00 Wolfsburg - Real Madridx;