Premier League

A MU újfent legyőzheti az Evertont

  • hatharom.com

A manchesteri városi rangadó megnyerése után a Stolverkosokat is két vállra fektethetik a Vörös Ördögök.

A MU újfent legyőzheti az Evertont.

A Manchester Unitednak nem igazán jött jól a kéthetes kényszerpihenő, hiszen a Vörös Ördögök a legutóbbi fellépésük alkalmával megnyerték a manchesteri városi rangadót, ráadásul idegenben. A játékosok lelkivilágának roppant jót tett a győzelem, hiszen a négy sikertelenül megvívott mérkőzésüket követően egy igen hangzatos diadalt arattak. A győzelmi szériájukat pedig tovább nyújthatják Louis van Gaalék vasárnap, mivel a kisebb gödörben lévő Everton látogat az Old Traffordra.

A Stolverkosok a legutóbbi két bajnoki találkozójukat rendre elbukták, a West Ham ellen úgy sikerült kikapnia a kék-fehéreknek, hogy Romelu Lukaku 2-0-s előnynél tizenegyest hibázott. A Kalapácsosok után az Ágyúsok is kibabráltak a liverpooliakkal, hiszen a sérülésekkel tizedelt Arsenalnak sikerült simán bevennie a Goodison Parkot.

Lélektanilag nincsenek tehát jó passzban a vendég futballisták, ráadásul a Premier League-ben már nem rúghatnak labdába, annál inkább az FA Kupában, ahol már a négy között járnak Roberto Martínezék, vagyis egyértelműen az a sorozat élvez prioritást az Everton számára. Egyébként is könnyen gondba kerülhetnek a vendégek vasárnap, mivel a spanyol mester öt meghatározó játékosára sem számíthat az Old Traffordon, így pedig még kevesebb a vendégcsapat esélye.

[1989025] 2016-04-03 17:00:00 Manchester United - Evertonx

Ami a hazaiakat illeti, ahogy fentebb említettük a Manchester United egy igen fontos győzelemmel feledtette az elmúlt hetekben elért rossz eredményeket. A siker azért is volt roppant fontos Louis van Gaaléknak, mert így egy pontra megközelítették a negyedik, még Bajnokok Ligája selejtező pozícióban tanyázó városi riválisukat, avagy a Vörös Ördögök karnyújtásnyira kerültek attól, hogy jövőre is a legrangosabb európai kupasorozatban szerepeljenek. Azonban ahhoz, hogy ezt elérjék a hátralévő mérkőzéseiken nem igazán hibázhatnak, kezdve a vasárnapi találkozóval.

Ugyanakkor nem lesz egyszerű feladatuk Anthony Martialéknak a hétvégén, mivel a csapat hét játékosa is sérüléssel küzd, ám nem szabad elfelejteni, hogy a Vörös Ördögök ősszel idegenben nagyon simán, 3-0-ra győzték le az Evertont. A liverpooliaknak amúgy sem megy igazán az Old Traffordon, ráadásul amíg a hazaik felszálló ágban, addig a vendégek lejtmenetben vannak. Ezért is érheti meg a Manhester Unitedre fogadni a hét utolsó napján, hiszen az érték egyértelműen a Vörös Ördögökben van, ráadásul az előjelek is hazai sikert vetítenek előre, amivel most bőven megduplázhatjuk a feltett tétünket.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Manchester United Döntetlen Everton
2.02 3.30 3.50
[1989025] 2016-04-03 17:00:00 Manchester United - Evertonx;