Premier League

Nehéz meccs vár a Cityre

  • hatharom.com

Alaposan megszenvedhet Bournemouthban a Manchester City, ahol a hazaiak felszabadultan léphetnek pályára.

Nehéz meccs vár a Cityre.

Az utóbbi hetekben, hónapokban nem igazán jöttek az eredmények a Manchester City számára a Premier League-ben, vagyis biztossá vált, hogy az Égszínkékek az idei szezonban sem nyerik meg a bajnokságot. A csapat olyannyira pocsékul teljesít manapság, hogy már a Bajnokok Ligája szereplés is veszélybe került. Ahhoz, hogy a városi rivális, Manchester Uniteddel szemben megtartsák előnyüket Manuel Pellegriniék, az újonc Bournemouth otthonában kellene diadalmaskodniuk szombaton.

Azonban ez nem lesz egyszerű, hiszen Eddie Howe gárdája az elmúlt fordulókban igen jól teljesített, aminek köszönhetően borítékolható, hogy az újonc meghosszabbítja élvonalbeli tagságát. A piros-feketéknek főként hazai pályán megy jól manapság, igazi oroszlánbarlanggá vált a Dean Court. Noha a bajnokság egyik nagyágyúja látogat szombaton az angol üdülővárosba, a Bournemouth együtteséből minden kulcsjátékos hadra fogható, s mivel a csapat már elérte célját, így Eddie Howe fiain nincs teher, így pedig akár meg is lephetik a manchesterieket.

[1989022] 2016-04-02 16:00:00 Bournemouth - Manchester Cityx

Merthogy a City abszolút nincs jó passzban, az utóbbi három tétmérkőzésén például gólt sem tudtak szerezni Manuel Pellegrini játékosai. A vendégek tehát kiábrándító formában vannak, ráadásul a csapat gerince sérülés miatt a hétvégén sem áll a chilei mester rendelkezésére, hiszen a kapuból Joe Hart, a védelemből Vincent Kompany és Noclás Otamendi, míg a középpályáról Samir Nasri, Fabian Delph, Kevin De Bruyne és Raheem Sterling is maródi.

Az eddig elhangzottak alapján, illetve figyelembe véve azt, hogy a Bournemouth gárdájának nincs vesztenivalója és hazai pályán játszhat, gyakorlatilag egy ki-ki mérkőzésre van kilátás hétvégén a Dean Courton. Noha a City közel egy hónapja talált az ellenfelek hálójába, azon a véleményen vagyunk, hogy az újonc nem túl acélos védelmét feltörik Sergio Agüeroék, viszont a hátsó alakzatból hiányzó játékosokat figyelembe véve az is borítékolható, hogy a manchesteriek legalább egy találatot kapnak. Mindezek után a mindkét csapat szerez gólt fogadási opció lehet a nyerő tipp a felek szombati ütközetén, amire jó szorzón fogadhatunk a bukmékereknél.

Mindkét csapat szerez gólt? - a     szorzói
Igen Nem
1.60 2.05
[1989022] 2016-04-02 16:00:00 Bournemouth - Manchester Cityx;