Bundesliga

A Bayern Münchennél vizitálnak Husztiék

  • hatharom.com

Az utolsó előtti, Huszti Szabolcs nevével fémjelzett Frankfurt hivatalos az Allianz Arénába szombat délután.

A Bayern Münchennél vizitálnak Husztiék.

Alighanem a Bundesliga 28. fordulójának egyik legsimább mérkőzésére van kilátás szombat kora délután az Allianz Arénában, ahol a Bayern München a Frankfurt együttesét látja vendégül, hiszen amíg a hazaiak az első, addig a vendégek az utolsó előtti helyen tanyáznak, és ha ez még nem lenne elég, a felek közt 42 pont különbség van.

A bajorok túltették magukat azon a kisebb hullámvölgyön, amibe március elején kerültek, mivel a német bajnokságban legutóbbi két találkozójukat megnyerték, míg a Bajnokok Ligájában, ha nem is könnyedén, de túljutottak a Juventus együttesén. Pep Guardiola fiai tehát önbizalommal telve fordulhatnak a hajrára, ami nem egy rossz ómen a szezon ezen szakaszában.

A bajorok a hétvégi találkozójukon pedig folytathatják menetelésüket, hiszen közel a teljes fegyverarzenáljukat bevethetik, mivel mindössze Arjen Roben, Jérome Boateng, Medhi Benatia és Holger Badstuber hiányzik majd a komolyabb futballisták közül, de olyan mély a müncheniek kerete, hogy ezen játékosok hiányát is simán elviseli a csapat.

[2002336] 2016-04-02 15:30:00 Bayern München - Eintracht Frankfurtx

Ami a vendégeket illeti, a Frankfurt gárdája egy nyolc meccsből álló nyeretlenségi sorozaton van túl, köszönhetően annak, hogy a kéthetes kényszerpihenő előtt a tök utolsó Hannovert győzték le 1-0 arányban. Ugyanakkor Huszti Szabolcsékat Szalai Ádámék egy ki-ki mérkőzésre kényszerítették, avagy egyáltalán nem kell elájulni a piros-feketék teljesítményétől.

Sőt, Niko Kovac együttesénél komoly gondok vannak, már ami a taktikai repertoárt illeti, ráadásul a hiányzók száma is aggasztó lehet a vendégek mesterének, mivel a horvát szakvezető 12 (!) játékosára sem számíthat szombaton a Bayern München otthonában.

A felek között alapvetően nagy a differencia, főleg, ha az Allianz Arénában ütköznek meg, ahol a bajorok a csapatok utolsó hat egymás elleni mérkőzését behúzták. Az eddig elhangzottak, illetve az alapján, hogy a hazaiak a jövő heti Bajnokok Ligája találkozójukra készülnek gőzerővel, ismételten sima piros-kék sikerre van kilátás.

1X2 + gólszám 3,5 - a     szorzói
Hazai és több
1.80
[2002336] 2016-04-02 15:30:00 Bayern München - Eintracht Frankfurtx;