Sportfogadás

Foci, darts és tenisz a hétközi szelvényünkön

  • hatharom.com

Hétközi kombival jelentkezünk, ezúttal három tippel indulunk harcba a bukmékerek ellen.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították hétközi szelvényüket, amivel bőven lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Görögország-Montenegró
Tipp: Görögország
Odds:
1.73 @ Tippmixpro

A sikertelen Eb-selejtezős szereplést követően a görögök szövetségi kapitányt váltottak. Azonban Michael Skibbe első két mérkőzése nem igazán sikerült, hiszen Luxemburg otthonában meglepetésre kikaptak a hellének, míg a törököknél gól nélküli döntetlenre futotta erejükből. Ezúttal viszont hazai pályán játszhatnak Kosztasz Mitrogluék, ráadásul a német mester minden meghatározó játékosára számíthat. Kollégája, Ljubisa Tumbakovics viszont nem, egyébként is a délszlávok a barátságos mérkőzéseket nem igazán szokták komolyan venni, amit jól jelez a montenegróiak legutóbbi, macedóniai súlyos veresége is. Úgy véljük, hogy Skibbe mester ezúttal csak győzelemmel lenne elégedett, ami hazai pályán összejöhet a görögöknek Montenegró ellen.

[2160422] 2016-03-24 19:00:00 Görögország - Montenegróx;

Phil Taylor-Peter Wright
Tipp: Taylor
Odds: 
1.65 @ Tippmixpro

A skót Peter Wright parádésan kezdett a Premier League-ben, hiszen négy fordulót követően az első helyen állt. Most viszont már csak a hatodik helyen találjuk a nevét, az elmúlt három hétben egyaránt vereséget szenvedett. Különösen frusztráló lehet számára, hogy mindhárom alkalommal 100 feletti átlaggal maradt pont nélkül. Tény, hogy ezt három világbajnok, Anderson, Lewis és Van Gerwen ellen tette. Nem szerencsés egy ilyen trió után a sportág királyával, Phil Taylorral találkozni, aki ráadásul ismét hatalmas hittel, önbizalommal játszik, és hétről-hétre pazar játékot hoz. Wright tehát lehet ismét jól fog játszani, de hátsó pályán Taylor ellen extra kellene, ami három vereség után aligha van meg benne.

Pierre-Hugues Herbert-Lukas Rosol
Tipp: Rosol
Odds: 
1.80 @ Tippmixpro

Szépen fejlődik Pierre-Hugues Herbert, de nem a stabil top 50 körüli teniszezők ellen szállítja a győzelmeket. Indian Wellsben és most Miamiban is felverekedte magát a főtáblára, ami szép teljesítmény. Előbbi tornán végül csalódást keltően szerepelt, hiszen egy verhető játékos ellen kapott ki az első körben. Ezen a floridai viadalon rosszabb esélye van, egyrészről mert a borítás abszolút nem kedvez a szerva-röpte játékának, másrészről pedig Lukas Rosol elég kemény ellenfél. A cseh játékos bármikor képes egy jobb teljesítményt előhúzni, Miamiban pedig mindig is szeretett pályára lépni, elég komfortosan érzi magát a lassabb felületen. A rutin is Rosol mellett szól, a francia ellenfele nem nyert még meccset Masters-tornán.

A hatharom.com hétközi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Csütörtök, 19:00 INFO Görögország-Montenegró Görögország 1.73 @ TippmixPro
Csütörtök, 21:45 Phil Taylor-Peter Wright Taylor 1.65 @ TippmixPro
Csütörtök, 20:30 Pierre-Hugues Herbert-Lukas Rosol Rosol 1.80 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 5,14