Protipp

Mr.blonde-dal jártunk a legjobban az előző héten

A 20. héten ismételten mr.blonde teljesített legjobban, de Tomihmv is jó napokat tudhat maga mögött. A héten kilencre nőtt a tippmesterek száma.

Továbbra is megbízhatóan, jól teljesít nagy öreg tippmesterünk, mr.blonde, aki a Protipp rendszerének kezdete óta szinte mindig pluszban volt. Michael Madsen hasonmása két tippet adott fel az előző héten és mivel mindkettőt behúzta, +6.52 egységben zártunk a tippjeivel. Blonde ezzel ismételten 5%-os ROI felett áll.

Ahogy mindig, ezen a héten is megnéztük, melyik volt a legnagyobb behúzott odds és a legtöbb pluszt hozó tipp. Nos, a legnagyobb odds Noemail Lengyelország-Svédország kézimeccse volt, amely 2.85-ös oddson jött be, míg a legtöbb pluszt Tomihmv fociduplája hozta, tisztán 6.20 egységet.

A Protipp rendszerében továbbra is az általunk legjobbnak tartott, hosszú fogadási múlttal és tapasztalattal rendelkező tippmestereket engedjük csak tippet publikálni, szigorú feltételek és kellő odafigyelés mellett. Reméljük, a tavasz beálltával a fagyos hangulat is felenged, tippmestereink újra a nyerő útra lépnek. Legújabb tipsterünk, zotya1981 már többször bizonyította tippek és cikkek formájában szakmai hozzáértését a jégkorong, labdarúgás illetve tenisz sportágakhoz, így mától az ő tippjei is megtalálhatóak a rendszerben.

A megújult Protipp-rendszer előnyei
- Mindenki számára teljesen ingyenes
- Kizárólag a Tippmixpróról válogatott fogadások és oddsok
- Megbízható, bizonyított tippmesterek tippjei
- Kombinációs fogadásokból is lehet válogatni
- A tippmesterek akár az utolsó percekben is publikálhatják tippjeiket, így több esetben még megalapozottabb, még erősebb tippek születnek

Tippmestereink természetesen rendületlen lelkesedéssel igyekeznek megosztani legjobb tippjeiket a felhasználókkal a továbbiakban is. Akik bíznak rutinos tipstereinkben, iratkozzanak fel a Protipp emailes szolgáltatására!