Premier League

Kétesélyes maradt a bajnokság

A Manchester City bajnoki címére már közel százszoros pénzt fizetnének az online bukmékerek.

Úgy tűnik, végleg kiszállt a bajnoki versenyfutásból a Manchester City, és az Arsenal sem tud közelebb férkőzni a Tottenham-Leicester City kettőshöz. Így talán nem elhamarkodott kijelenteni, hogy a bajnoki cím vagy Claudio Ranieri vagy pedig Mauricio Pochettino csapatához kerül. Mire érdemes most fogadni?

Melyik csapat nyeri a Premier League-et?
Leicester City 1.53
Tottenham Hotspur 3.75
Arsenal 7.00
Manchester City 81.00

Nem jön jól a bajnoki szünet a Rókáknak, hiszen ha nem is meggyőzően, de nyeregették mérkőzéseiket, zsinórban háromszor is 1-0-ra. Vardyék előtt még négy olyan mérkőzés áll, ahol esélyesek a győzelemre, és ha megszerzik a kötelezőnek vélt 12 pontot, akkor kijelenthető, hogy Leicesterbe kerül a bajnoki cím. Főleg a következő két forduló lehet nagyon izgalmas, hiszen a Citynek komoly esélye van leszakítani a két rangadót is játszó Tottenhamet, valamint a West Hamhez látogató Arsenalon is hozhatnak pontokat.

A bajnokesélyesek hátralévő sorsolása
  Leicester City (66) Tottenham (61) Arsenal (55) Manchester City (51)
Elmaradt mérkőzés     WBA @Newcastle United
32. Southampton @Liverpool Watford @Bournemouth
33. @Sunderland Manchester United @West Ham WBA
34. West Ham @Stoke Crystal Palace @Chelsea
35. Swansea WBA @Sunderland Stoke
36. @Manchester United @Chelsea Norwich @Southampton
37. Everton Southampton @Manchester City Arsenal
38. @Chelsea @Newcastle United Aston Villa @Swansea
@: Idegenben

Ami a Manchester Cityt illeti, még ha az elmaradt meccseiket meg is nyerik, akkor is tizenkét pont a deficitjük úgy, hogy háromszor játszanak csupán hazai pályán - ők tehát végleg kiszálltak a versenyfutásból.

Mi 1.53-ért nem tartjuk kihagyhatatlan ajánlatnak a Rókák elsőségét, ám aki úgy gondolja, hogy a White Hart Lane-re kerül a serleg, annak alighanem nyeretnie kell a Spurst Liverpoolban és a Manchester United ellen is. Hiába nem hittük el mi sem, hogy végül tényleg odaérhet a Leicester a végelszámolásra, a fordulók csak fogynak, az előnyük pedig továbbra sem csökken.

2016-04-02;47
2016-04-03;47
184314