Bundesliga

Ezt az akadályt is simán veheti a Bayern

  • hatharom.com

A Juventus elleni diadalmat követően a Köln idegenbeli legyőzése ujjgyakorlat lehet a bajorok számára.

Ezt az akadályt is simán veheti a Bayern.

Az utóbbi hetek gyengélkedését követően a Bayern München az utolsó két tétmeccsét egyaránt behúzta. Pep Guardiola fiai előbb a Werder Bremen együttesét tömték ki, majd szerdán a Juventust verték meg 4-2-re. Igaz, hosszabbítás után, úgy, hogy a rendes játékidő utolsó percében még az olasz bajnok vezetett 2-1-re. Azonban Thomas Müller gólja, illetve a kétszer 15 perces túlóra jól jelzi, hogy mennyire erős az idei München.

A játékosok egy hullámhosszon vannak, minden klappol a gárdánál, és a sérültek száma is egyre kevesebb, a német szaklapok szerint hosszú idő után várhat úgy egy mérkőzést a Bayern München, hogy minden igazi kulcsjátékosa bevethető lesz szombaton.

[2002334] 2016-03-19 15:30:00 1. FC Köln - Bayern Münchenx

Mindezek után nagyon úgy tűnik, hogy a piros-kékeknek meg sem kottyanhat a kölniek legyőzése. Főleg, ha figyelembe vesszük azt, hogy a Kecskéseknek tavasszal abszolúte nem megy, hiszen mindössze kétszer tudtak diadalmaskodni a lejátszott kilenc bajnoki találkozójuk közül.

A hazaiak támadójátéka árnyéka önmagának, míg a védekezése is bőven hagy kívánni valót maga után, hiszen az őszi szezonhoz képest jóval könnyedebben lehet feltörni Peter Ströger együttesének védelmét. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a felek között hatalmas differencia van, amit jól jelez, hogy a bajorok, a csapatok legutóbbi öt közös fellépését egyaránt megnyerték, méghozzá legalább két találattal.

Perpillanat úgy véljük, hogy minden adott ahhoz, hogy Pep Guardioláék folytassák kiváló hagyományukat a kölniek ellen, avagy arra fogadunk, hogy a Bayern München szombaton is magabiztosan, minimum két góllal legyőzi a Kecskéseket.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Köln +1 Döntetlen (Bayern München -1) Bayern München -1
3.35 3.60 1.70
[2002334] 2016-03-19 15:30:00 1. FC Köln - Bayern Münchenx;