Tipp

Az izlandi gólhalász a Villa kapuját is beveheti

  • varin

Sigurdsson remek formában van, az Aston Villa viszont futószalagon kapja a gólokat. Na vajon mi a tippem?

Sok szépet és jót el lehet mondani az Aston Villa idei szezonjáról, de valamiért most speciel egy sem jut az eszembe. Kifejezetten sajnálom egyébként a birminghami csapat kiesését, mert kedveltem a futballt, amit játszottak, ráadásul így a Premier League birminghami városi derbi nélkül marad. Remi Garde csapata most Walesben kaphat kiadós verést, amelyből egy izlandi is kiveheti a részét.

Gylfi Sigurdssonnak remek éve van, vezeti a csapat góllövőlistáját, az utolsó tizenegy meccsén hétszer betalált, gólt lőtt az Aston Villának Birminghamban, ráadásul tavaly éppen az ő góljával verték a Villát a Liberty Stadiumban. Szintén jó hír, hogy ő a csapat tizenegyeslövője, így ha büntetőre kerül sor, joggal bízhatunk egy Sigurdsson-gólban.

Márpedig a Villa védői szeretnek igencsak szellősen védekezni, ezt bizonyítja a töménytelen mennyiségű, 57 bekapott góljuk, ami természetesen a legtöbb a ligában. Szerintem a Villa már feladta ezt a bajnokságot, készülnek a Championshipre, ez látszik az utolsó öt meccsen beszedett tizenhét gólban. Láttunk már nagy meneküléseket a Premier League-ben, de a birminghami csapatot semmi sem mentheti meg. Ugyan a Swansea nyolc pont előnnyel megy a vonal fölött, mégsem lehetnek biztosak, hiszen mögöttük három csapat is küzd még a PL-tagságért. Mindenképpen hoznia kell ezt a meccset Alan Curtis csapatának, egy gólt pedig én megszavaznék az izlandi gólvágónak is ilyen oddson.

hatharom.com-tipp: Gylfi Sigurdsson szerez gólt
Odds: 2.75
Tét: 4/10
Eddig éri meg: 2.35
[1989016] 2016-03-19 18:30:00 Swansea - Aston Villax;