BL

A sorsolás előtt toronymagas favorit a Barcelona

megosztom

A katalánok végső sikerére alig kétszeres pénzt fizetnek a nemzetközi fogadóirodák.

Nem akármilyen nyolcaddöntőkön vagyunk túl, akadtak szenzációsan izgalmas, látványos, gólgazdag párharcok és olyanok is, ami helyett még mi is majdnem Szex és New Yorkot néztünk a szerkesztőségben. A legnagyobb esélyes Barcelonának nem volt szerencséje, legnagyobb riválisuk, a Bayern München végül hihetetlen körülmények között kiharcolta a továbbjutást, míg a Real Madrid és a PSG ellen sem lenne könnyű dolga a katalánoknak. A sorsolást természetesen péntek délben ÉLŐBEN is közvetítjük, ám nézzünk rá még most, hogyan is állnak a szorzók.

Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját?
Barcelona 2.50
Bayern München 4.00
Real Madrid 7.00
PSG 8.00
Atlético Madrid 13.00
Manchester City 17.00
Wolfsburg 67.00
Benfica 81.00

A Barcelona 2.50-es szorzója zavarbaejtően alacsony, ám mi nem a Bayern Münchent és nem is a Real Madridot tartjuk nagy riválisnak, hanem a PSG-t és akár az Atlético Madridot. A Manchester City 17-szeres szorzója is igencsak vaskos, ám bármennyire is jó csapata van Manuel Pellegrininek, ez nem a City szezonja, már a nyolc közé jutás is bravúrnak mondható a sérülések tükrében. A két outsidernek, a Wolfsburgnak és a Benficának mindenki örülne, bár ne felejtsük el, hogy a németek képesek nagyon kreatív támadójátékra, kérdezzük csak meg Manchester vörösebbik oldalát.

Reméljük, a negyeddöntők is izgalmas párharcokat hoznak majd, mi arra szavazunk, hogy sorsolják csak össze a két kicsit, a hat gigász pedig három remek párharcot varázsol majd elénk.

A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek első felvonását április 5-6-án, a visszavágókat 12-13-án játsszák.

megosztom