FA Kupa

Roppant fontos meccs jön a United számára

  • hatharom.com

A Vörös Ördögök a West Ham együttesével csatáznak az Angol FA Kupa negyeddöntőjében vasárnap.

Roppant fontos meccs jön a United számára.

A Manchester United egész évben szenved a Premier League-ben, aligha érnek el komoly eredményt a Vörös Ördögök az angol bajnokságban. Csütörtökön 2-0-ra kaptak ki a Liverpool otthonában az Európa Ligában, így abban a sorozatban is minimálisra csökkentek a csapat esélyei, arra hogy trófeát nyerjenek. Maradt tehát az FA Kupa, ahol vasárnap a West Ham látogat az Old Traffordra.

A házigazdák viszont nincsenek túlságosan jó passzban, hiszen a már említett hétközi vereséget megelőzően a West Brom otthonában is kikaptak Marcus Rashfordék, ráadásul már közel 200 perce gólképtelenek a manchesteriek. A védekezéssel viszont annál több a gond, ami arra vezethető vissza, hogy Louis van Gaalnak rengeteg a sérültje, főleg olyanok, akiket a hátsó alakzatban vethetne be.

[2192035] 2016-03-13 17:00:00 Manchester United - West Ham Unitedx

A helyzet minimálisan javult, ugyanakkor a hét utolsó napján Wayne Rooney, Luke Shaw, Ashley Young, Phil Jones, Juan Mata, Antonio Valencia és Cameron Borthwick-Jackson marad ki ilyen vagy olyan okok miatt a Unitedből. Mindezek után nem vár könnyű mérkőzés a hazaiakra, főleg úgy, hogy a West Ham gyakorlatilag bombaformában van.

Slaven Bilic együttesének nagyon megy mostanság, legutolsó négy tétmeccsét zsinórban megnyerte, pedig az Evertonnal, de még a Tottenhammel is találkozott a londoni társaság. A csatárok bombaformában vannak, különösen Michail Antonio-nak megy, aki a legutóbbi három bajnoki meccsén rendre betalált. Ugyanakkor a vendégek védekezése is hagy kívánni valót maga után, ráadásul a fővárosiak hátsó alakzatának két alappillére, James Collins és James Tomkins sem léphet pályára vasárnap, szintúgy, mint Sam Byram.

Mivel mindkét gárdának roppant fontos lesz a vasárnapi meccs, főleg a hazaiaknak, s mind a manchesterieknél, mind a londoniaknál vannak bajok a védekezéssel, véleményünk szerint a mindkét csapat szerez gólt fogadási opcióban van a legnagyobb érték, ami egyébként rendre elő szokott fordulni a felek egymás elleni mérkőzésein.

Mindkét csapat szerez gólt? - a     szorzói
Igen Nem
1.85 1.75
[2192035] 2016-03-13 17:00:00 Manchester United - West Ham Unitedx;