Bundesliga

Münchenbe látogatnak Kleinheislerék

  • hatharom.com

A kiváló formában lévő Werder Bremennel is meggyűlhet a baja a Bayern Münchennek.

Münchenbe látogatnak Kleinheislerék.

Alighanem a szombati mérkőzést várta leginkább Kleinheisler László, amikor aláírta szerződését a Werdernél, hiszen a Bremen a hétvégén az Allianz Arénába, a Bayern Münchenhez látogat! Attól függetlenül, hogy a Bundesliga tabellája alapján mekkora differencia van a felek között, benne van a pakliban, hogy a zöld-fehérek megnehezítik a bajorok dolgát.

Ugyanis Pep Guardiola együttesének az utóbbi két fordulóban nem jöttek az eredmények a német bajnokságban, hiszen előbb hazai pályán szenvedtek vereséget a piros-kékek a középmezőny elejéhez tartozó Mainz (!) ellen, majd az év rangadóján Dortmundban értek el gól nélküli döntetlent. Mindezek hatására mindössze öt pontra olvadt a gárda előnye a Borussiával szemben, avagy a Bajnokok Ligája mellett a Bundesligára is újfent koncentrálnia kell a Bayernnek.

[2002318] 2016-03-12 18:30:00 Bayern München - Werder Bremenx

Azonban jövő héten a Juventus elleni BL-visszavágó következik a münchenieknek, amit jó pozícióból várnak, ám látva az olaszok elleni második félidőt, illetve az utóbbi két bajnoki mérkőzést, könnyen lehet, hogy a hazaiak katalán mestere pihentet egy-két nagymenőt a jövő heti meccsre, köszönhetően annak, hogy nem hibázhatnak. Ezt használhatja ki a Werder, amely gárda az utóbbi két meccsén egyaránt 4-1-re tudott nyerni, s, igaz, hogy az egyik ellenfél a tök utolsó Hannover gárdája volt, de a másik egy igazi nagyágyú, a Bayer Leverkusen.

Persze ha még esetleg a B-sorát vetné be Guardiola, akkor is a hazai pályán játszó Bayern lenne a favorit, vagyis Kleinheislerék felszabadultan léphetnek pályára, hiszen nem az Allianz Arénában kell megalapozni a bennmaradásukat. Többek közt véleményünk szerint ezért is kerekedhet ki a felek szombati randevújából egy pazar mérkőzés.

Mivel a legjobb góllövők mindkét oldalon hadra foghatók, a védelmekből pedig fontos pillérek hiányoznak majd, továbbá mind a bajorok, mind a zöld-fehérek a támadófutball elkötelezett hívei, könnyen lehet, hogy egy adok-kapok meccsre számíthatunk. Avagy a mindkét csapat szerez gólt lehet a nyerő tipp a felek szombati ütközetére, ami egyébiránt nagyon jellemző a gárdák müncheni mérkőzéseire.

Mindkét csapat szerez gólt? - a     szorzói
Igen Nem
1.95 1.65
[2002318] 2016-03-12 18:30:00 Bayern München - Werder Bremenx;