Sportfogadás

Venus, Herbert és Hingisék szállíthatják a profitot

  • Cesc18

Íme három tipp az Indian Wells-i tenisztorna pénteki játéknapjára.

Venus Williams-Kurumi Nara
Tipp: Venus
Odds: 1.20 @ TippmixPro

Beadta Venus Williams is a derekát és 15 év után újra pályára lép Indian Wellsben. Az biztos, hogy extra motiváltan fog játszani, láthattuk tavaly Serena esetében is, hogy mennyire megakarta nyerni ezt a tornát. A végső sikerben aligha gondolkozik Venus, de néhány győzelmet besöpörhet, amivel akár ismételten csatlakozhat a top 10-hez. A japán Kurumi Nara ellen kezd, akit az eddigi két összecsapásukon 6:4, 6:1 és 7:6, 6:1 arányban múlt felül. Nincs túl jó passzban az ázsiai lány, bár van már idén 13 győzelme, de igazán acélos teniszezőt nem sikerült megvernie. Venus viszont tornát is nyert, ráadásul szettveszteség nélkül, szóval még így 35 évesen is ütőképes. Kellemetlen ellenfél Nara, de az amerikai tudja mit kell ellene játszani, hiszen kétszer is verte már.

Pierre-Hugues Herbert-Jozef Kovalik
Tipp: Herbert
Odds: 1.25 @ TippmixPro

A szlovák Jozef Kovalik idén szintet lépett, hiszen ezzel a tornával együtt négy versenyen is főtáblára verekedte magát, ez a korábbi szezonjaiban egyszer sem jött össze számára. Meccset viszont még nem sikerült nyernie, pedig szerencséje volt a sorsolással, Thomas Fabbiano, Marco trungelliti és Albert Montanes voltak az ellenfelei. Náluk jelenleg sokkal komolyabb játékerőt képvisel Pierre-Hugues Herbert, aki párosban már Grand Slam-bajnoknak mondhatja magát. Jobb játékos Kovaliknál ez nem kérdés, az 1.25 ugyanakkor nem annyira csábító, viszont ha azt nézzük, hogy a szlováknak még nincs ATP-szinten győzelme, akkor kombiban ennyiért is megjátszható a francia. Kovalik nem a feltörekvő fiatalok közé tartozik, akinél már nagyon várat magára az első nagy dobbantás.

Hingis/Mirza-Dellacqua/Stosur
Tipp: Hingis/Mirza
Odds: 1.12 @ TippmixPro

A világelső Martina Hingis és Sanir Mirza brutális győzelmi sorozata Dohában szakadt meg, 41 mérkőzés után kaptak ki. Ezzel masszívan új rekordot állítottak fel, és hát nem kérdés, hogy jelenleg nincs náluk jobb páros. Casey Dellacqua és Samantha Stosur egyaránt Grand Slam-bajnoknak mondhatja magát ebben a műfajban, de előbbi még csak most van visszatérőben több hónapos kihagyás után, utóbbi pedig már jó ideje nem tényező párosban. Bombameglepetés lenne, ha a svájci-indiai duó címvédőként már az első körben elhasalna.

WTA Indian Wells, kombinált szelvény - a     szorzói alapján
Kezdés Mérkőzés Tipp Odds
Péntek, 23:00 Venus Williams-Kurumi Nara Venus 1.20 @ TippmixPro
Szombat, 0:50 Pierre-Hugues Herbert-Jozef Kovalik Herbert 1.25 @ TippmixPro
Péntek, 23:00 Hingis/Mirza-Dellacqua/Stosur Hingis/Mirza 1.12 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 1.68; Téterősség: 4/10