Arsenal

Wenger kiakadt egy üzenet miatt

A szurkolók durva kritikával illették az Ágyúsok francia mesterét, aki magasról tesz a bántó szavakra.

Néhány hét leforgása alatt szinte minden tönkrement az Arsenalnál, ami csak tönkremehetett. A bajnokságban Három meccsen egy pont, a Bajnokok Ligájában pedig a Barcelona elleni visszavágó csupán egy kötelező 90 perc, ahol szemernyi esélye sincs az Ágyúsoknak. A szurkolóknak egyedül az FA Kupa jelenthet némi vigaszt, ahol továbbjutott ugyan az Arsenal a Hull City ellen, ám néhány szurkolónak így is remek alkalmat teremtett, hogy felemeljék hangjukat a francia szakvezető ellen.

"Arséne! Köszönjük az emlékeket, de itt az ideje búcsút inteni" - áll a transzparensen

Mint olvasható, a szurkolók igencsak csalódottak az eredmények okán, ám Arséne Wengert nem érdeklik az ilyen jellegű kiírások. "Nem érdekel, én végzem tovább a munkámat, nem foglalkozom vele. Unom már, hogy folyamatosan én jövőm a téma, úgy gondolom, nincs mitől tartanom. Elmondtam már ezerszer, unalmas a téma és elegem is van belőle. Ezekkel a kérdésekkel zaklassatok mást, engem hagyjatok békén. Tudtok bárkit, aki például több FA Kupát nyert, mint én?" - fakadt ki az újságíróknak Wenger, aki elmondta, majd a szezon végén vonjanak mérleget a szurkolók.

Arsenal#eng-arsenal#10

"Korai még bármit mondani az évünkről, annyi mérkőzés vár még ránk. Hihetetlen, hogy egyesek már márciusban ítéletet mondanak. Nem adtuk fel egyik sorozatot sem, voltunk már rosszabb helyzetben is, mint most."

Melyik sorozatot nyeri meg az Arsenal?
Bajnokok Ligája Premier League FA Kupa
201.00 6.00 3.25

Az Arsenal hétvégi, WBA elleni bajnokija elmarad, mivel a csapat még érintett az FA Kupában, ahol a Watfordot fogadják vasárnap kora délután.

184314