Bajnokok Ligája

A PSG a nap mérkőzésének esélyese, de mi a Chelsea-re szavazunk

Irreálisan magas oddsot kínálnak a bukik az angolok továbbjutására, így rájuk éri meg inkább fogadni.

Talán a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntők legizgalmasabb visszavágójaa vár ránk szerda este, amikor is két kitűnő formában lévő csapat, a Chelsea és a PSG esik egymásnak a Stamford Bridge-en. Néhány hete, hónapja akár még a sima vendéggyőzelemre is fogadhattunk volna, ám az angol csapat összekapta magát, Hiddink felrázta a csapatot.

Az első mérkőzés góljai

Ennek ellenére az oddsok alapján esélyesebb a győzelemre Laurent Blanc együttese, ami számunkra meglepő. A Chelsea-nél elhárult a legnagyobb probléma, Diego Costa felépült kisebb sérüléséből, így csak John Terry számít komoly hiányzónak. "Nagy rajtunk a nyomás, de egy Chelsea szintű csapatnál ez mindig így van, trófeákat kell nyernünk. Remélem, BL-serleggel tudjuk búcsúztatni Guust, de ehhez az első lépés az, hogy koncentráltan, felkészülten kell pályára lépjünk a PSG ellen" - nyilatkozta Willian.

[2148497] 2016-03-09 20:45:00 Chelsea - Paris Saint Germainx

Talán a két gárda közül a PSG-nek vannak kevésbé meggyőző hetei, Ibráék az utolsó hat meccsükből csak hármat tudtak legyőzni, ráadásul a bajnokságban kétszer éppen hazai pályán maradtak gólképtelenek, míg az egyetlen idegenbeli bajnokijukat el is bukták Lyonban. Marco Verratti szerint fontos lenne egy korai gól: "Tudjuk, hogy jó csapatunk van, de van még miben fejlődnünk. Szeretnénk komoly fejtörést okozni a Chelsea-nek már a mérkőzés elején, ezért a saját játékunkat szeretnénk játszani, mert máskülönben bajba kerülhetünk. Sokat kell tartanunk a labdát és intenzíven támadni egy korai gólért. Ezekre a meccsekre várunk egész évben, katasztrófaként élnénk meg ha kiesnénk".

A PSG továbbjutására 1.38-ért, a Chelsea-ére 2.80-ért fogadhatunk a   -n!

Az olasz válogatott középpályás szólt néhány szót az ellenfél legjobbjáról, Diego Costáról is, aki a hétvégi bajnokit ugyan kihagyta, de Pedróval együtt akár mindketten ott lehetnek a kezdőben. "Én jobban szeretem a szórakoztató futballt, de mindig hatalmas pluszt ad, ha egy olyan személyiség van a csapatodban, mint Costa. Van egy furcsa stílusa, de jó gyerek, teljesen máshogy viselkedik a pályán kívül. Ugyanakkor ha egy játékost kéne kiemelnem, mint a Chelsea arca, akkor az Cesc Fabregas lenne. Ő megmutatja, miről is szól ez a játék, együtt lélegzik a labdával, látszik, hogy imádja ezt a játékot" - nyilatkozta Verratti.

[2148497] 2016-03-09 20:45:00 Chelsea - Paris Saint Germainx;5

A Chelsea hazai pályán zsinórban tíz veretlen mérkőzésnél tart, a Stamford Bridge-en pedig szintén régen kapituláltak a Bajnokok Ligájában. Kicsit az az érzésünk, hogy ez az odds még a Mourinho-féle csapatnak szól, de Hiddinkkel már másmilyen ez a Chelsea. Ugyan egy döntetlennel még nem lenne előrébb a londoni csapat, de igen baráti szorzót kapunk arra, hogy a franciák nem kettős győzelemmel jutnak tovább, így mi az 1x-et javasoljuk a mérkőzésre.

A mérkőzést ÉLŐ szöveges tudósításban közvetítjük oldalunkon, így senki nem marad le a legfontosabb történésekről, valamint a    legjobb élő oddsairól sem!

hatharom.com-tipp: Chelsea vagy döntetlen
TippmixPro @1.44
[2148497] 2016-03-09 20:45:00 Chelsea - Paris Saint Germainx;