Premier League

Zsinórban ötödik sikerére készül a United

  • hatharom.com

Az utóbbi hetekben pazarul teljesítő Manchetser United ezúttal a West Brom gárdájához látogat.

Zsinórban ötödik sikerére készül a United.

Amióta gyakorlatilag biztossá vált, hogy Louis van Gaal távozik az idény végén a Manchester United együttesétől, azóta szárnyalnak a Vörös Ördögök. Jelenleg zsinórban négy nyert meccsnél tartanak a manchesteriek, vasárnap pedig tovább nyújthatják sorozatukat, hiszen 13. pozícióban tanyázó West Bromhoz látogatnak.

A birminghami alakulat egyébként feljövőben van, hiszen legutóbbi három bajnoki találkozóján veretlen maradt, hétközben például az éllovas Leicester City otthonából hozott el egy pontot, méghozzá úgy, hogy a WBA futott az eredmény után. Az játékosok önbizalmával tehát nincs különösebb probléma, a formája is jó a csapatnak, viszont Tony Pulis négy meghatározó játékosára sem számíthat vasárnap, hiszen James Morrison, Callum McManaman, Chris Brunt és Jonny Evans is sérüléssel bajlódik.

[1988999] 2016-03-06 17:00:00 West Bromwich Albion - Manchester Unitedx

Ahogy fentebb említettük, a Vörös Ördögök pazar formában vannak, hiszen legutóbbi négy tétmérkőzésüket rendre megnyerték. Ezen győzelmek főleg úgy érnek sokat, hogy Louis van Gaal tucatnyi játékosára nem számíthat hetek óta, vasárnap is 11 (!) futballistáját kell nélkülöznie a holland szakvezetőnek.

Ennek ellenére gyakorlatilag minden meccsükön végig domináltak Juan Matáék, pedig rengeteg fiatalt kellett a mély vízbe dobnia a holland szakvezetőnek. A tinik eddig éltek a lehetőséggel, Marcus Rashford ontja a gólokat, míg például Timothy Fosu-Mensah remekelt a védelem közepén a hétközi, Watford elleni bajnoki találkozón, de Guillermo Varela teljesítményére sem lehet panasz.

Hiába van tehát nehéz helyzetben a MU, a fiatal játékosok felkavarták az álló vizet a Vörös Ördögöknél, akik ennek köszönhetően kimásztak a gödörből és pazar formába lendültek. Mivel a WBA is jó passzban van, ráadásul hazai pályán játszhat, véleményünk szerint a mindkét csapat szerez gólt lehet a kifizetődő tipp a felek vasárnapi rangadóján. Ezt alátámasztja a felek legutóbbi öt, birminghami ütközete, amelyikből négyszer is ült ez a tipp, egyszer például 5-5-re (!) végeztek a felek.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Igen Nem
1.95 1.70
[1988999] 2016-03-06 17:00:00 West Bromwich Albion - Manchester Unitedx;