NB II

Igencsak jó oddson fogadhatunk a szétesett Dunaújváros ellen

A nem túl erős Balmazújváros látogat péntek délután Dunaújvárosba, ám még így is a vendégek a favoritok.

Ki ne hallott volna arról, mi történt Dunaújvárosban az év elején? A klub óriási gazdasági problémákkal küzd, a város labdarúgásának jövője egyáltalán nem biztosított. A csapat kerete szétszéledt, a több NB I-es szinten is ismert játékost felváltották a fiatal tehetségek, akik közül még a magyar futballt betéve ismerők sem ismerhetnek túlságosan sok nevet. Az eddigi két vereség után a Balmazújváros is elviheti a három pontot a nemrég felújított stadionból.

  1 x 2
Dunaújváros-Balmazújváros 2.80 3.50 2.10

A főként 1994-96-ban született játékosok alkotta csapat eddig két vereséget szenvedett hazai pályán, a Siófok és a Vác is nyerni tudott a piros-fehéreknél. Noha a Balmazújváros sem kezdte jól a tavaszi szezont, a Budaörs és a Mezőkövesd elleni vereségre még rá lehet fogni, hogy belefért, ám ha Feczkó Tamás csapata szeretné kiharcolni az élvonalban maradást, az ilyen meccseken nem bukhatnak el.

Még a Vác is nyerni tudott Dunaújvárosban

Sajnos a Balmazújváros igencsak gyenge csapat, idegenben alig-alig szereznek pontot, így a sima győzelmüket bátorság lenne megjátszani. Azonban Dobos Barna fiatal csapata szinte biztosan kiesésre van ítélve, nem vehetik fel a versenyt az NB II mezőnyével sem. Ősszel a Balmazújváros hazai pályán le tudta győzni az Újvárost 3-1-re, és mi péntek este is arra voksolunk, hogy nem szenved vereséget a hajdú-bihari gárda.

hatharom.com-tipp: Döntetlen vagy Balmazújváros
Odds: 1.40
[2048216] 2016-03-04 17:00:00 Dunaújváros - Balmazújvárosx;
186240