Premier League

Na, erre mit mondtok, Rókák?

Hiába veszített pontot hazai pályán a Leicester City, a riválisokra még így is vert egy pontot. Csoda-e, hogy tovább csökkent a bajnoki címük szorzója?

Újabb egészen elmebeteg fordulót rendeztek a Premier League-ben, amelynek győztese ismételten a Leicester City lett. De ki gondolta volna ezt a listavezető West Bromwich elleni botlását követően? Alighanem senki, ám a segítség Londonból, Swansea-ból és Liverpoolból érkezett.

Mivel csak Claudio Ranieri együttese szerzett pontot a 28. héten, érthető módon az ő bajnoki címük szorzója csökkent valamelyest, míg az Arsenal meglepetésveresége után már szinte bizonyosan kiszállt a bajnoki címért folytatott versenyfutásból.

A bajnokesélyesek hátralévő sorsolása
  Leicester City (57) Tottenham (54) Arsenal (51) Manchester City (47)
29. @Watford Arsenal @Tottenham Aston Villa
30. Newcastle United @Aston Villa WBA @Norwich
31. @Crystal Palace Bourtnemouth @Everton Manchester United
32. Southampton @Liverpool Watford @Bournemouth
33. @Sunderland Manchester United @West Ham WBA
34. West Ham @Stoke Crystal Palace @Chelsea
35. Swansea WBA @Sunderland Stoke
36. @Manchester United @Chelsea Norwich @Southampton
37. Everton Southampton @Manchester City Arsenal
38. @Chelsea @Newcastle United Aston Villa @Swansea
@: Idegenben

A 29. forduló ismételten nagyon fontos mérkőzést tartogat, hiszen a Tottenham Hotspur akár végleg eliminálhatja is városi riválisát a versenyfutásból, ám a Rókáknak sem lesz könnyű dolguk a hazai pályán igencsak veszélyes Watford ellen, amely csak egy kései góllal veszített szerdán az Old Traffordon.

Melyik csapat nyeri a bajnokságot?
Leicester City 2.75
Tottenham Hotspur 3.00
Arsenal 4.33
Manchester City 8.00

A Premier League 2015/16-os idényéből tehát már csak tíz forduló van, de az már most biztosnak látszik, hogy a történelem egyik legőrültebb szezonjának vagyunk szemtanúi. Egy olyan szezonnak, amelyre már a Rókák sem tudnak mit mondani...

2016-03-05;47
2016-03-06;47
184314