Darts

A UK Open boríthat mindent - szakértői tippek, vélemények

Csütörtökön a délnyugat-angliai Exeterben folytatódnak a Premier League Darts küzdelmei, a PDC Hungarian Fan Club adminjai pedig ismét megtették tippjeiket, illetve kifejtették véleményüket a forduló mérkőzéseit illetően.

Mi lesz a mérkőzés eredménye?
Phil Taylor Döntetlen Adrian Lewis
1.75 @ TippmixPro 4.35 @ TippmixPro 3.00 @ TippmixPro

PDC Hungarian Fan Club: Nagyban befolyásolhatja az egész estét, hogy a hétvégén rendezik a UK Opent - a szezon második major tornája. Kérdéses, hogy ki, hogyan osztja majd be az energiáját, kinek, mi a fontosabb, mennyire tekinti most kardinális kérdésnek a Premier League fordulót - hívta fel a figyelmet erre a fontos tényezőre Barta Zsolt, aki hozzátette azt is, hogy ez mindenkire vonatkozik, ebből kifolyólag nincsen egyértelmű papírforma egyik mérkőzésen sem. Az első meccsen ettől függetlenül elég nagy volt az egyetértés, egyedül Bata József bátorkodott az előző héten szenzációsan játszó Taylor ellen tippelni, de Lewis-fanként ebben semmi meglepő nincs.

Tippek a Phil Taylor-Adrian Lewis meccsre
Barta Zsolt Bata József Székely Pál Vereczkey Lajos Ziegenhám Medárd
Taylor Lewis Taylor Taylor Taylor

 

Mi lesz a mérkőzés eredménye?
Dave Chisnall Döntetlen James Wade
2.00 @ TippmixPro 4.25 @ TippmixPro 2.55 @ TippmixPro

PDC Hungarian Fan Club: Erős döntetlent mondok erre a találkozóra, Wade az utóbbi időben rettentően jól játszik, és úgy érzem, hogy bárki ellen képes legalább egy ikszet hozni. Nem érzem azt Chisnallban, hogy le tudja győzni a Gépet. - vélekedett a meccsről Székely "Penge" Pál. A Sport TV szakkommentátora, Ziegenhám Medárd más irányból közelítette meg ezt a derbit, szerinte befolyásolhatja ezt a meccset, hogy Wade az előző fordulóban ismét nem tudott megbirkózni a vállára nehezedő teherrel. Chisnall viszont Taylor ellen is borzasztó erősen játszott, csak a legvégén nem bírta el a tempót. Ha ennek csak a felét fogja most nyújtani, az is elég lesz, Wade a mezőny egyik legkisebb átlagával rendelkezik (97.29). Egy másik megközelítés Barta Zsolttól, miszerint faktor lehet az is, hogy Wade az első két győzelme óta három vereséget számlál, nincs jó sorozatban és ez éppen egy Chisnall ellen nem fog megszakadni, aki folyamatosan egy stabil jó játékot hoz. Chizzyt képesnek tartja, hogy továbbvigye ezt a magas színvonalú teljesítményt, Wade esetében kérdéses, hogy képes-e visszatalálni a helyes útra.

 Tippek a Dave Chisnall-James Wade meccsre
Barta Zsolt Bata József Székely Pál Vereczkey Lajos Ziegenhám Medárd
Chisnall Chisnall Döntetlen Chisnall Chisnall

Mi lesz a mérkőzés eredménye?
Robert Thornton Döntetlen Gary Anderson
5.25 @ TippmixPro 5.75 @ TippmixPro 1.30 @ TippmixPro

PDC Hungarian Fan Club: Országos kettes - vágta rá azonnal Barta Zsolt és Székely "Penge" Pál, utóbbi hozzátette, hogy bárki ellen lehetne most esélye a pontszerzésre Thorntonnak, kivéve Anderson ellen. Itt lehet faktor, ami az első meccsen is szóba került, miszerint, hogy hétvégén UK Open lesz, Thorn pedig az egyedüli a Premier League-mezőnyéből, akinek nem sikerült kvalifikálnia magát a legjobb 32 közé, így neki pénteken már délután táblához kell állnia. 

Tippek a Robert Thornton-Gary Anderson meccsre
Barta Zsolt Bata József Székely Pál Vereczkey Lajos Ziegenhám Medárd
Anderson Anderson Anderson Anderson Anderson

 

Mi lesz a mérkőzés eredménye?
Peter Wright Döntetlen Michael van Gerwen
5.50 @ TippmixPro 5.75 @ TippmixPro 1.30 @ TippmixPro

PDC Hungarian Fan Club: Van Gerwen iszonyatosan jó állapotban van, most nincs ember, aki legyőzheti a Premier League-ben - kezdte a tippelést Székely "Penge" Pál, akivel egyetértett Bata József is, aki hozzátette, hogy Wright képes lehet a ritmussal játszani, de a holland akkora formában van, hogy ez sem valószínű, hogy elég lesz ellene. Barta Zsolt más irányból közelítette meg a meccset, szerinte kérdés, hogy Van Gerwen képes lesz-e egy hét alatt feldolgozni azt, hogy egy közel hat éve fennálló rekordot adott át a múltnak, illetve Wrighttól javulást vár az előző heti gyengébb teljesítmény után. Hasonlóan vélekedett Ziegenhám Medárd is, aki szerint Wright rendre annyit adott ki eddig magából, ami a győzelemhez/pontszerzéshez éppen kellett. 

Tippek  a Peter Wright-Michael van Gerwen meccsre
Barta Zsolt Bata József Székely Pál Vereczkey Lajos Ziegenhám Medárd
Döntetlen Van Gerwen Van Gerwen Van Gerwen Döntetlen

Mi lesz a mérkőzés eredménye?
Michael Smith Döntetlen Raymond van Barneveld
2.55 @ TippmixPro 4.20 @ TippmixPro 2.00 @ TippmixPro

PDC Hungarian Fan Club: Ennél a meccsnél volt a legkevésbé egyetértés a PDC Hungarian Fan Club adminjai között. Ziegenhám Medárd és Székely "Penge" Pál az eddig nyeretlen Smith-re tette a voksát, utóbbi szerint a fiatal angol minden mindegy alapon fog játszani, és ha hozza tét nélkül azt, amit tud, akkor meglepheti Barneveldet. Érkezett két tipp a hollandra is, illetve Bata József egyedüliként ikszet vár. Nem csak a bukmékerek, de szakértőink szerint is ebben a meccsben minden benne van.

Tippek a Michael Smith-Raymond van Barneveld meccsre
Barta Zsolt Bata József Székely Pál Vereczkey Lajos Ziegenhám Medárd
Barneveld Döntetlen Smith Barneveld Smith