Tipp

Élj a lehetőséggel, Super Mario!

  • varin

Balotelli kezdeni fog az Olasz Kupában az Alessandria ellen, így egy gólt minimum várok tőle.

Szinisa Mihajlovics megerősítette, Mario Balotelli játszani fog az Alessandria elleni kupameccsen kedden este. Az olasz válogatott támadó idén kevés szerepet kapott, 13 meccsen mindössze 401 percet töltött a pályán, ritkán volt kezdő. Az egy ilyen alkalom azonban éppen az Alessandria elleni kupameccsen volt, amikor is idegenben az ő góljával nyert a Milan. A szerb edző most elmondta, Balotellitől és a többiektől is jó játékot vár.

"Esélyünk van bejutni a sorozat döntőjébe, és ezt nem szúrhatjuk el. Kezdeni fog néhány olyan játékos, akik kevesebb játéklehetőséghez jutottak az elmúlt hetekben, tőlük pedig sokat várok, így Balotellitől is. Remek játékosról van szó, remélem, hogy élni tud majd a lehetőséggel."

Egyelőre kérdéses, milyen csatárpárossal áll fel a milánói csapat a harmadosztályú gárda ellen, hiszen Niang autóbalesetet szenvedett, Luiz Adriano sérült, így Bacca mellett Balotelli és a visszatérő Ménez kaphatnak szerepet.

A két csapat ellentétes formában van, az Alessandria az utolsó hat meccséből ötöt elveszített, gólt minden találkozójukon kaptak. Ezzel szemben a Milan az utolsó kilenc találkozóján mindig betalált, és valószínűleg biztosra mennek majd az Alessandria ellen is, nem adják alább három gólnál. Ebből pedig egyet vállal majd Balo is. Remélem!

hatharom.com-tipp: Mario Balotelli szerez gólt
Odds: 2.20
Tét: 4/10
Eddig éri meg: 1.95
[2172916] 2016-03-01 21:00:00 AC Milan - Alessandriax;