Premier League

Nagyon lenézik a Manchester United együttesét

  • hatharom.com

Hiába a Manchester United a pályaválasztó, a bukik szerint az Arsenal toronymagas favorit a PL vasárnapi rangadóján.

Nagyon lenézik a Manchester United együttesét.

Az utóbbi években, ha a Manchester United-Arsenal Premier League mérkőzést az Old Traffordon rendezték, akkor rendre a Vörös Ördögök voltak az esélyesek. A bukmékerek ezúttal szakítottak hagyományaikkal, sőt, gyakorlatilag átestek a ló túloldalára, hiszen toronymagas favoritnak hozták ki az Ágyúsokat a vasárnapi ütközeten.

Van némi igazság a szorzókban, hiszen Louis van Gaaléknak nem igazán megy idén, ráadásul egy igen komoly sérüléshullám is sújtja a csapatot, hiszen a hazaiaknál könnyen lehet, hogy 13 (!) játékos sem tudja vállalni a játékot vasárnap. Igaz, a Midtjylland ellen még rosszabb volt a helyzet, ám a United megmutatta, hogy még így is képes eredményt elérni, hiszen úgy nyert 5-1-re, s jutott végül tovább az Európa Ligában, hogy a dánok szereztek vezetést, majd Juan Mata a 43. percben, 1-1-es állásnál tizenegyest hibázott.

[1988972] 2016-02-28 15:05:00 Manchester United - Arsenalx

Amíg tehát a manchesteriek jól hangoltak a derbire, addig a londoniak egyáltalán nem, hiszen, igaz, hogy jól játszottak a Barcelona ellen, de olyan gyermeteg és buta hibákat követtek el a katalánok ellen, hogy végül örülhettek, hogy 2-0-s vereséggel megúszták a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonását.

Azokat a bakikat még a MU futballistái is könnyűszerrel ki tudnák használni, vagyis sorsdöntő lesz a hétvége mérkőzésén, hogy Arséne Wenger játékosai mennyire tudják minimalizálni a hibákat. A vendégeknél egyébiránt öt futballista hagyja ki az Old Traffordbeli feléépést, de közülük az idei szezonban csak Santi Cazorla, Alex Oxlade-Chamberlain és Gabriel Paulista jutott szóhoz.

Noha az ősszel az Arsenal simán lenyomta a manchesteri alakulatot, a sérültek terén is a londoniak felé billen a mérleg nyelve, na meg 26 forduló alatt 10 pontot vertek a Vörös Ördögökre, nem szabad elfelejteni, hogy Louis van Gaalék lesznek a pályaválasztók. A 2002-2003-as szezontól kezdve az Ágyúsok mindössze egyszer (!) nyertek az Old Traffordon, arról nem is beszélve, hogy a piros-fehérek támadói enyhén szólva is formán kívül vannak, hiszen legutóbbi öt tétmeccsükön mindössze négyszer voltak eredmények - a MU ugye csütörtökön öt találatot lőtt -, s perpillanat zsinórban 180 perce gólképtelenek Olivier Giroudék. Mindezek után úgy véljük, hogy az 1X-ben van az igazi érték, amely fogadási lehetőségre komoly szorzót kínálnak a fogadóirodák, köszönhetően annak, hogy ekkora favorit náluk háromesélyben az Arsenal.

Kétesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Manchester United vagy döntetlen Manchester United vagy Arsenal Döntetlen vagy Arsenal
1.53 1.32 1.34
[1988972] 2016-02-28 15:05:00 Manchester United - Arsenalx;