Bajnokok Ligája

Irreálisan keveset fizetnek a Barcelona kiesésére

Nem tudjuk elképzelni, hogy 15 alkalomból egyszer a katalán gárda kiessen kétgólos előnyből.

Mely csapatok jutnak tovább?
Arsenal: 15.00 Barcelona: 1.02
Juventus: 4.50 Bayern München: 1.20

Noha a Juventus kései feltámadásának köszönhetően nem jelenthető még ki, hogy a játéknap mindkét párharca lefutott, azért erőteljesen meglepne minket, ha a Zebrák Münchenben kiharcolnák a továbbjutást. A katalán csapatnak azonban semmi félnivalója, 2-0-ról a Camp Noúban kiesni igazán nagy bravúr lenne, de a fogadóirodák szerint közel sem akkora, mint azt mi gondoltuk.

Habár megvoltak a helyzetei Öziléknek az Emirates-ben, az utolsó percek alapján talán még így is hízelgő rájuk nézve a 0-2-es hátrány. Nem csak az mondatja velünk, hogy a katalánok problémamentesen tudják le a párharc második felét, hogy az Arsenal története során csupán egyszer tudta legyőzni a Barcát, de amellett a tény mellett se menjünk el szó nélkül, hogy Camp Noúban 2013 februárjában ért el utoljára olyan eredményt a Barca, amely most a kiesést jelentené. Minden kétséget kizáróan élvezetes, látványos visszavágót látunk majd, ugyanis Arséne Wenger fiai biztosan megpróbálják majd a lehetetlent, míg a katalánok ezt gólokkal köszönik majd meg ellenfelüknek.

Ahogyan sejtettük, nem maradtunk gólok nélkül a Bayern München torinói fellépsén. A két gyengélkedő védelem látványos, izgalmas összecsapást varázsolt a nézőknek, így elégedetten állhattunk fel a lefújást követően. A két csapat azonban közel sem lehet maradéktalanul boldog, hiszen a Zebrák hazai pályán aggasztó eredményt értek el, míg a Bőrnadrágosoknak kvázi már a kezében volt a továbbjutás, ám kiengedték azt. Az Öreg Hölgyre persze így is tisztességes szorzót kapunk, és mivel az utolsó három müncheni találkozóján gólt is csak egyet tudott rúgni a Juventus, nem gondolnánk, hogy meglepetés születik.

  1 x 2
Barcelona-Arsenal 1.30 5.25 9.50
Bayern München-Arsenal 1.53 3.80 6.50
2016-03-16;42