Tipp

Első ATP-tornáját nyerheti az ausztrál fenegyerek

  • zotya1981

Marseille-ben a bombaformában lévő Nick Kyrgios és Marin Cilic csapnak össze a döntőben. Folytatja menetelését az ausztrál?

Nick Kyrgios kapcsán mostanáig jobbára azt írtuk, őstehetség, de nem igazi versenyző, inkább a botrányairól jegyezte meg az átlag sportkedvelő - emlékezhetünk a csúnya Wawrinka-féle afférra például. Ehhez képest a héten elég markánsan rácáfolt a róla kialakult képre. Összeszedetten, remekül teniszezik, mást ne mondjak, a négy eddigi meccsén egyszer sem (!) vesztette el az adogatását.

Rendben, Pospisil és Gabasvili ellen még csak-csak benne volt ez (bár azért ritka egy ilyen indolens játékostól), de ahogyan Berdych és Gasquet ellen továbbment... A cseh és a francia összesen nyert ellene 10 játékot - 4 szett alatt.

Az odds esik, nem véletlen, Cilicnek komoly gondjai voltak Paire és Haase ellen is, nem érzem jó formában a horvátot. Azonban még így is bőven van érték a szorzóban, papíron és a     oldalán fogadóknak az ausztrál sima győzelmét, a "zöld" irodánál számlával rendelkezőknek a hendit -1.5-ről tudom ajánlani, én a Logibeten viszont még ennél is bátrabb voltam, a "kék-narancssárga" iroda a -2.5-re kétszeresnél is magasabb szorzót kínált, nem tudtam nem elvinni.

Nick Kyrgios első ATP-tornáját nyerheti, ő lesz szerintem Marseille bajnoka.

hatharom.com-tipp: Nick Kyrgios -2.5 game
Odds: 2.02
Tét: 7/10
Eddig éri meg: 1.85