TipPics

Van hozzá képed?

A hatharom.com legújabb szolgáltatása segítségével bárki megmutathatja legjobb szelvényeit, legnagyobb nyereményeit.

Te vagy a Szerencsejáték Zrt. életének megkeserítője, de senki nem hallott még sikereidről? Szelvényeiddel rendre kifosztod a magyar állami fogadóirodát, és ezzel szeretnél elbüszkélkedni fogadótársaidnak? Vagy csak szeretnéd tudni, a többiek milyen kombikat állítanak össze, és szerintük melyek a legjobb szorzók a Tippmix és a     kínálatában? Akkor a hatharom.com legújabb felületét, a TipPics-et éppen Neked találták ki!

Célunk egy olyan felület kialakítása, ahol a játékosok feltölthetik Tippmix-szelvényük fotóját vagy a Tippmixpro-szelvényükről készült print screent, legyen az akár nyertes, akár vesztes. A fogadóknak lehetőségük van előzetesen feltölteni szelvényüket, amennyiben úgy gondolják, abból ihletet meríthetnek mások, de akik utólag szeretnék megosztani hatalmas nyereményüket, az ő legszebb fogásaikat is örömmel fogadjuk.

A fotókat a rájuk érkező like-ok, megosztások és kommentek szerint rangsoroljuk - amit a Toplistán lehet nyomon követni -, a legmagasabb facebookos számadatot elérő szelvény tulajdonosát pedig az aktuális időszak végén tárgynyereménnyel jutalmazzuk meg. Amennyiben február hónap során a Te szelvényed kapja a legtöbb like-ot, nyereményed egy szurkolói sál.

Legyen képed velünk nyerni!