Darts

Így tippeltek szakértőink a Premier League aktuális meccseire

Ismét kifaggattuk a PDC Hungarian Fan Club adminjait a soron következő darts Premier League forduló meccseit illetően.

Mi lesz a mérkőzés eredménye?
Peter Wright Döntetlen James Wade
2.00 @ TippmixPro 4.20 @ TippmixPro 2.55 @ TippmixPro

PDC Hungarian Fan Club: Az oddsok szoros meccset vetítenek előre, de a csapatban nagy volt az egyetértés, Bata Józsefet leszámítva mindenki Wright sikerére voksolt. A skót jól játszott a múlt hétvégi Dutch Mastersen, függetlenül attól, hogy ugyan kikapott Daryl Gurneytől, a legjobb tornaátlag az övé lett, jobbat dobott, mint a győztes Michael van Gerwen - jegyezte meg a PDC Hungarian Fan Club egyik statisztikai guruja, Barta Zsolt. Végig briliánsan játszott a skót, csak volt egy jól időzítő Gurney. Jelenleg egyébként ők ketten foglalják el - Wright és Wade - a 2. illetve 3. helyet a Premier League tabelláján. Ami érdekes kérdés még, hogy Wright vajon ismét nyilat vált-e, ugyanis Newcastle-ben és Venrayben is különböző hosszúságú heggyel játszott.

Tippek a Peter Wright-James Wade meccsre
Barta Zsolt Bata József Székely Pál Vereczkey Lajos Ziegenhám Medárd
Wright Döntetlen Wright Wright Wright

 

Mi lesz a mérkőzés eredménye?
Dave Chisnall Döntetlen Michael Smith
1.85 @ TippmixPro 4.25 @ TippmixPro 2.85 @ TippmixPro

PDC Hungarian Fan Club: Hasonló a helyzet az est második meccsén is, mindenki Chisnall győzelmét várja. Smith-nél mentálisan valami nagyon nincsen rendben, azt most nehéz megmondani, hogy a megfelelési kényszer miatt vagy valami másból adódóan, de sajnos az, amit a Premier League-ben mutatott, a Dutch Mastersen is tökéletesen kijött. Jelenleg nem látjuk nála a kiutat, nem látjuk, hogy szintet tudna lépni - foglalta össze a csapat véleményét Barta Zsolt. Nem bírja feldolgozni, hogy itt van, nem áll még készen erre a versenysorozatra. A másik probléma, hogy Smith-nek menedzsere, nem pedig edzője van - tette hozzá Ziegenhám Medárd.

 Tippek a Dave Chisnall-Michael Smith meccsre
Barta Zsolt Bata József Székely Pál Vereczkey Lajos Ziegenhám Medárd
Chisnall Chisnall Chisnall Chisnall Chisnall

Mi lesz a mérkőzés eredménye?
Phil Taylor Döntetlen Gary Anderson
2.25 @ TippmixPro 4.25 @ TippmixPro 2.25 @ TippmixPro

PDC Hungarian Fan Club: Nálam országos X - vágta rá rögtön Vereczkey Lajos és Székely "Penge" Pál, kiegészítve azzal, hogy szenzációs meccset várnak, mert mindkét játékos nagy formában van. Ziegenhám Medárd más oldalról közelítette meg az összecsapást: Phil Taylor fog nyerni, véleményem szerint Garynek sokkal fontosabb a hétvége (a betegsége miatt kihagyta az első UK Open selejtezőhétvégét, így nem tudta még kvalifikálni magát a versenyre, ellentétben Taylorral), mint ez a csütörtöki forduló. Ha most két veresége is lesz, akkor sem történik semmi, ezt a későbbiekben még bőven ki tudja javítani, főleg hogy neki ez csak a második meccse lesz. Ezzel abszolút egyetért Barta Zsolt is, persze Anderson-fanként nem tippelhet másra, mint a Repülő Skót sikerére.

Tippek a Phil Taylor-Gary Anderson meccsre
Barta Zsolt Bata József Székely Pál Vereczkey Lajos Ziegenhám Medárd
Anderson Döntetlen Döntetlen Döntetlen Taylor

 

Mi lesz a mérkőzés eredménye?
Michael van Gerwen Döntetlen Adrian Lewis
1.55 @ TippmixPro 4.65 @ TippmixPro 3.85 @ TippmixPro

PDC Hungarian Fan Club: Lewis nagyon jó formában van, és képes lehetne meglepni Van Gerwent, de mivel hátsó pályán kezd, így inkább döntetlenre tenném ezt a meccset - tippelt bátran Vereczkey Lajos, aki azt is megjegyezte, hogy abban biztos, hogy ez lesz a nap leggyorsabb meccse, hiszen két villámkezű dartos játszik egymással. Székely "Penge" Pál szerint pedig éppen azért fog a holland nyerni, mert ő kezdi a meccset, és egyszer biztosan brékel, ami elegendő is lehet neki a győzelemhez. MvG-re tette a voksát Barta Zsolt is, aki szerint kétség sem férhet hozzá, hogy a Dutch Mastersen nyújtott szenzációs teljesítménye után a holland a meccs favoritja. 

Tippek  a Michael van Gerwen-Adrian Lewis meccsre
Barta Zsolt Bata József Székely Pál Vereczkey Lajos Ziegenhám Medárd
Van Gerwen Lewis Van Gerwen Döntetlen Lewis

Mi lesz a mérkőzés eredménye?
Robert Thornton Döntetlen Raymond van Barneveld
3.15 @ TippmixPro 4.25 @ TippmixPro 1.75 @ TippmixPro

PDC Hungarian Fan Club: Székely "Penge" Pál szerint egyértelmű Barneveld győzelem fog születni, méghozzá azért, mert Thornton nagyon nincs egyben. Nem látni rajta azt, hogy eléggé koncentrált lenne, nem mintha nem akarna győzni, hanem egyszerűen az első három nyíl után rendszeresen az látszik, hogy nem találja a helyét, nem érzi magát komfortosan, állandóan beszél a nyilaihoz. Egyetértett ezzel Vereczkey Lajos is, aki annyival egészítette még ki a gondolatmenetet, hogy nem tudni, Thornton betegsége - mellkasi gyulladás, ami miatt kihagyta az előző fordulót és a hétvégi tornát - mennyire befolyásolta a felkészülését.

Tippek a Robert Thornton-Raymond van Barneveld meccsre
Barta Zsolt Bata József Székely Pál Vereczkey Lajos Ziegenhám Medárd
Thornton Barneveld Barneveld Barneveld Thornton