Manchester United

Hibáztassák a játékosokat, ne Van Gaalt! - Rooney

A Vörös Ördögök támadója nem adta fel, szeretne trófeákat nyerni csapatával, és úgy gondolja, hónapok óta formán kívül játszanak a legjobb játékosok.

Már csak az Európa Ligában és az FA Kupában van reális esélye odaérni a végelszámolásra a Manchester Unitednek. Habár Louis van Gaal csapata nagy tervekkel vágott neki a szezonnak, a Bajnokok Ligája-kiesés és a bajnoki vergődés következtében bizonyosan már az év végét várja a legtöbb manchesteri szurkoló. A holland mestert is hétről hétre rengeteg kritika éri a sajtó és a szurkolók részéről, ám a csapatkapitány, Wayne Rooney szerint inkább őket kellene elővenni.

Hogyan szerepel idén a Manchester United?
Bajnok lesz Első négyben végez FA Kupát nyer Európa Ligát nyer
151.00 5.50 5.50 11.00

"Nagyon-nagyon frusztráló, hogy ennyi remek játékos egyszerre játszik formán kívül. Mindent megtesz értünk Van Gaal, hogy jobbak legyünk, így rajtunk múlik, hogy mikor lábalunk ki ebből a rossz időszakból. Keményen kell dolgoznunk azért, hogy helyzetbe kerüljünk, hogy gólokat lőjünk és hogy nyerjünk - ezzel voltak ugyanis problémáink idén.

Szeretném újra átélni azt az érzést, hogy egy sorozatot mi nyerünk meg, mert ilyen már régen volt sajnos. A szurkolók is szeretnék a dicsőséget és a játékosoknak is szükségük lenne rá. Tudjuk, hogy a Bajnokok Ligájába csak a legjobbak kerülhetnek be, nagyon csalódottak is vagyunk, hogy nem sikerült kiharcolnunk az egyenes kieséses szakaszba jutást, de szeretnénk ismételten elindulni a BL-ben, így az első négyben kell végeznünk. És persze ott van az Európa Liga is, jó lenne magasba emelni a trófeát, habár az év elején még nem gondoltuk volna, hogy itt leszünk február végén. De itt vagyunk és szeretnénk a legtovább jutni." - mondta Rooney.

Habár a hat pont nem tűnik leküzdhetetlen hátránynak, azt azért nem árt megjegyezni, hogy mind a négy, MU előtt álló gárda lényegesen kiegyensúlyozottabb és jobb csapat jelenleg mint a Vörös Ördögök. Talán nem is véletlen, hogy 5.50-ért fogadhatunk arra, hogy még egy helyet sikerül javítaniuk jelenlegi pozíciójukon.

TippmixPro
  1 x 2
Midtjylland-Manchester United 5.00 3.60 1.66

Mivel az angol csapatok az Európa Ligát nemigen szeretik komolyan venni, így úgy véljük, reális esélye csak az FA Kupában lehet a csapatnak, ahol hétfőn este a Shrewsbury otthonában vendégszerepelnek. Előtte azonban csütörtökön Európa Liga, az ellenfél pedig a dán Midtjylland lesz.

[2148510] 2016-02-18 20:45:00 FC Midtjylland - Manchester Unitedx;