Tipp

Győzelmi kényszerben a Wolfsburg

  • hatharom.com

Ha most sem nyernek a Farkasok, akkor soha, ráadásul igen komoly változásokat vonna maga után az újabb nyeretlen meccs.

Győzelmi kényszerben a Wolfsburg.

Wolfsburg-Ingolstadt
hatharom.comtipp: Wolfsborg
1.67 @ TIPPMIXPRO
Tipperősség: 5/10
Eddig éri meg: 1.60

Nem igazán megy mostanában a Wolfsburg együttesének, hiszen a zöld-fehérek a legutóbbi hét (!) Bundesliga találkozójukon nem tudtak nyerni, ráadásul amíg hazai pályán azért egy remire mindig jók voltak, házon kívül rendre alulmaradtak az éppen aktuális riválisukkal szemben.

Szombaton azonban újfent van esélye a sikerre a Farkasoknak, hiszen a Volkswagen Arénában játszanak, ahol összességében jól megy a csapatnak, ráadásul immáron csak Bas Dost az egyedüli komoly kimaradó Dieter Hecking csapatában. Apropó Dieter Hecking, amennyiben nem nyer a hétvégén a Wolfsburg, úgy könnyen lehet, hogy a német szakvezető laptára kerül, vagyis edzőjükért is játszanak a zöld-fehérek szombaton.

Ami az újoncot illeti, az Ingolstadtnak nem igazán megy házon kívül, legutóbbi hét idegenbeli meccsén nem tudott nyerni, utolsó négy vendégként lejátszott találkozóján pedig már gólt sem tudott szerezni. Szegény csapatot még az ág is húzza, hiszen a csapat egyik kulcsfigurája, Tobias Levels, illetve Danilo Soares sérülés miatt kimarad a vendégek keretéből, ami nem egy túl jó előjel a wolfsburgi kirándulás előtt.

Mindezek után nem kérdés, hogy a hazai pályán játszó, lényegesen jobb erőkből álló, győzelmi kényszerben lévő Wolfsburgra teszünk, amely csapatra háromesélyben közel 1.70-szeres szorzóért lehet fogadásokat kötni.

[2002274] 2016-02-13 15:30:00 Wolfsburg - Ingolstadtx;