Spanyol Király Kupa

Tartalékos csapatok kupavisszavágója a Valencia és a Barca között

A Denevérek lehetetlen küldetés előtt állnak, még a tisztes búcsúban is alig-alig reménykedhetnek a Barcelona ellen.

Sevilla-Barcelona döntőt rendeznek a Spanyol Király Kupában, ez gyakorlatilag biztosan kijelenthető. A katalánok hét-, az andalúzok négygyólos előnyből várják az idegenbeli visszavágót, vagyis úgy tűnik, megismétlődik az Európai Szuperkupa-finálé. Nem csoda, hogy a Denverérek gyakorlatilag feltartott kezekkel várják a katalánokat.

Már most világgá üldöznék Gary Neville-t Valenciában

"A fanatikusok már jóval előttem imádták ezt a klubot és akkor is örök szerelmük marad, amikor én már nem leszek itt. Ez a szívük, ez a lelkük, ezért élnek" - kezdte nyilatkozatát Gary Neville, akinek fejét követelték a fanatikusok a 0-7-et követően. "Szeretném boldoggá tenni a szurkolókat, töretlenül bízom benne, hogy kilábalunk a válságból. A kemény munkára kell koncentrálnunk, és a szombati mérkőzésre, mert az most sokkal fontosabb, mint a szerdai visszavágó. Edzői hitvallásom ugyan, hogy mindig a következő akadállyal foglalkozzak, de most a szombatra koncentrálunk már."

Ennek szellemében több helyen is változás várható a Valencia keretében, könnyen a kezdőben találhatja magát például a 17 éves Francisco Villalba, de a hosszú kihagyást követően Diego Alves kapus is ismételten pályára léphet.

Várható kezdőcsapatok
Valencia (4-2-3-1): Ryan; Vezo, Santos, Abdennour, Gaya; Tropi, Danilo; Salvador, Bakkali, Piatti; Negredo
Barcelona (4-3-3): ter Stegen; Douglas, Bartra, Vermaelen, Mathieu; Samper, Gumbau, Turan; Vidal, Sandro, Munir

Ami a vendégeket illeti, mint azt Luis Enrique elmondta, nem szeretnék félvállról venni a találkozót. "Nem lesz könnyű meccs, az odavágó érdekessé teszi ezt a 90 percet. De ez egy jó teszt lesz a számunkra, bebizonyíthatjuk magunknak, hogy minden helyzetben tudunk koncentrálni. El kell felejtenünk az első mérkőzés eredményét és csak a szerda estével törődni. Fogalmam sincs, milyen Valencia vár majd ránk" - mondta Lucho. Igencsak meglepő lenne, ha a Suárez-Messi-Neymar trióból egynél több játszana, az előzetes kezdő szerint Vidal, Sandro és Munir kezd majd elől.

[2179727] 2016-02-10 21:00:00 Valencia - Barcelonax;5

Vélhetően letargikus hangulat és ellenséges atmoszféra várja majd a Valenciát a Mestallában, így nehéz 90 perc vár Negredóékra. Ez egy olyan 90 perc lesz, amely mindkét csapatnak csak púp a hátra, így habár biztosan lesznek olyan játékosok a pályán, akik szeretnének bizonyítani edzőjüknek, inkább egy gólszegény, unalmas döntetlenre tudnánk gondolni, mintsem egy felszabadult gólparádéra.

hatharom.com-tipp: Nem szerez mindkét csapat gólt
TippmixPro @2.05
[2179727] 2016-02-10 21:00:00 Valencia - Barcelonax;