FA Kupa

Negyedjére babrálhat ki a West Ham a Liverpoollal

  • hatharom.com

A Vörösök az idei szezonban eddig háromszor maradtak rúgott gól nélkül a londoniak ellen.

Negyedjére babrálhat ki a West Ham a Liverpoollal.

Január utolsó előtti napján a Liverpool és a West Ham egy nem túl eseménydús találkozót játszott egymás ellen, hiszen gyakorlatilag igazi gólhelyzetet sem láthatott az Anfield Road közönsége, vagyis összességében reális volt a gól nélküli döntetlen, így kedden következhet az újrajátszás.

Annak az eredménynek köszönhetőn a két csapat játékosai már nagyon unhatják egymást, mivel a hét elején immáron negyedik alkalommal feszülnek egymásnak a 2015-2016-os szezonban. Az eddigi találkozók a fővárosiaknak sikerültek jobban, hiszen két győzelem és egy döntetlen a bordó-kékek mérlege a Vörösök ellen, ráadásul Philippe Coutinhóék még csak gólt sem lőttek (!) a WHU ellen.

Legutóbbi összecsapásuk óta mindkét fél kétszer lépett pályára a Premier League-ben, s ezen találkozók alapján is a fővárosiaknak áll a zászló, hiszen Slaven Bilicék az Aston Villát könnyedén lenyomták, míg Southamptonban egy szoros meccsen maradtak alul. Ezzel szemben Jürgen Kloppék nagyon simán kikaptak a Leicester otthonában, majd hazai pályán 2-2-es döntetlen játszottak a Sunderland ellen úgy, hogy a 81. percben még 2-0-t mutatott az eredményjelző...

[2180567] 2016-02-09 20:45:00 West Ham United - Liverpoolx

A sérültek terén is a West Ham felé billen a mérleg nyelve, hiszen amíg a londoniaknak mindössze két hiányzóval kell számolniuk, addig a liverpooliaknál ez a szám majdnem két számjegyű. Ugyanakkor a Vörösöknek jól megy házon kívül az FA Kupában - az utolsó öt meccsükön nem veszítettek -, igaz, a West Hamnek sem lehet panasza az otthoni mérlegére, hiszen legutóbbi 10 hazai meccséből csak egyszer - az Arsenal ellen - kapott ki az Upton Parkban a kupasorozatban.

A formák, az felek idei egymás elleni meccsei, na meg az, hogy Slaven Bilic azt nyilatkozta a találkozó előtt, hogy a szezon egyik legfontosabb meccsére készülnek, és a lehető legerősebb kezdőcsapatát állítja ki kedden, véleményünk szerint a bordó-kékek a mérkőzés favoritjai. Azonban mivel mégis csak egy kupamérkőzésről beszélünk, így háromesélyben nem érdemes kockáztatni, viszont a West Ham továbbjutására megéri fogadni, pláne úgy, hogy még kétesélyben is pazar oddsot kapunk a fővárosiakra, amibe az esetleges büntetőpárbaj is beleszámítana.

Ki jut tovább? - A     szorzói
West Ham Liverpool
1.70 1.95
[2180567] 2016-02-09 20:45:00 West Ham United - Liverpoolx;