Premier League

Előzésre készül az Arsenal

  • hatharom.com

Amennyiben az Ágyúsok nyerni tudnak az újonc otthonában, úgy megelőzik a Manchester Cityt a Premier League-ben.

Előzésre készül az Arsenal.

Noha a hétvége Premier League legnagyobb rangadója, a Manchester City-Leicester City mérkőzés nem úgy alakult, ahogy teljes mértékben remélték az Ágyúsok, a londoni csapat a tabellán - helyezésileg - mégis közelebb kerülhet az éllovas Rókákhoz, amennyiben nyerni tud a Bournemouth otthonában.

Arséne Wenger csapatának erre pedig minden esélye megvan, még akkor is, ha az Arsenal az utóbbi hetekben nem úgy muzsikál, ahogy szokott. A piros-fehérek legutóbbi négy bajnokijukon nem nyertek, utolsó három Premier League találkozójukon még csak gólt sem lőttek, azonban kit győzzenek le a vendégek, ha nem az újoncot? Ráadásul jövő héten az éllovas Leicester otthonába látogatnak Olivier Giroudék, vagyis győzelmi kényszerben a londoniak, hiszen perpillanat nyolc pont a hátránya a fővárosiaknak az első helyezettel szemben, de egy hét alatt ez akár kettőre is olvadhat. Ezek tükrében jó hír a francia mester számára, hogy a szezonban bevetett játékosok közül immáron csak Santi Cazorlára nem számíthat.

[1988951] 2016-02-07 14:30:00 Bournemouth - Arsenalx

Ami a hazaikat illeti, a Borunemouth az utóbbi hetekben jó formának örvend, igaz, az újonc vagy a Premier League hátsó mezőnyébe tartozó, vagy gyenge periódusban lévő együttesekkel találkozott. Persze a tény attól még tény marad: a piros-feketék az utolsó három meccsükön hét pontot gyűjtöttek össze, aminek köszönhetően már öt egységgel vannak a veszélyes zóna felett.

Eddie Howe mester a formára nem, viszont a sérültek minőségére és mennyiségére panaszkodhat, ugyanis Max Gradel, Callum Wilson, Tyrone Mings, Tokelo Rantie és Junior Stanislas sem tudja vállalni a vasárnapi találkozót, vagyis több alapembere is kimarad a Bournemouth együtteséből, ami nem épp az újoncmalmára hajtja a vizet.

December végén az Arsenal egy sima meccsen győzte le 2-0-ra az piros-fekete együttest az Emirates Stadionban, ezúttal ha nem is annyira könnyedén, de ismét két vállra fektetheti a Bournemoutht. Mindezt a hazaiak kimaradó játékosaira, a vendégek győzelmi kényszerére, illetve lényegesen erősebb játékoskeretére alapozzuk.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Bournemouth Döntetlen Arsenal
3.75 3.30 1.96
[1988951] 2016-02-07 14:30:00 Bournemouth - Arsenalx;