Tenisz

Djokovics a Roland Garros legnagyobb favoritja

  • hatharom.com

Még a pénzünk dupláját sem nyernénk vissza, ha a szerb Novak Djokovics nyerné meg idén a francia nyílt teniszbajnokságot.

Brutális erődemonstrációt tartott a világelső Novak Djokovics januárban. Zseniális játékkal, szettveszteség nélkül győzött Dohában, majd ugyanilyen meggyőző teljesítménnyel átmasírozott a mezőnyön az év első Grand Slam-tornáján, az Australian Openen is - elsőként lett hatszoros bajnoka a versenynek az Open Érában. Ami az erődemonstrációt illeti, három legnagyobb riválisának, Roger Federernek, Andy Murraynek és Rafa Nadalnak is kiosztott egy 6:1-es szettet, és mindezt két viadal alatt. Döbbenetes mennyivel a mezőny előtt jár, nem csoda, hogy a május 22-én kezdődő Roland Garrosnak is ő a toronymagas favoritja, annak ellenére, hogy még soha nem sikerült megnyernie. 

A melbourne-i megmérettetés után kétszeres pénzt fizettek a párizsi sikerére a TippmixPro-nál, a napokban viszont ez 1.90-re esett. Meglepő lenne, ha ez a szám a tavasz folyamán nem zuhanna tovább, várhatóan az elkövetkezendő tornákon sem fog vissza venni a tempóból a szerb klasszis. 

Ki nyeri a 2016-os Roland Garrost? - a   szorzói
Játékos Odds
Novak Djokovics 1.90
Rafa Nadal 4.15
Stan Wawrinka 8.50
Andy Murray 12.25
Kei Nisikori 20.00
Roger Federer 23.00