Tipp

Megvan a Super Bowl legjobb tippje!

A Carolina Panthers harmadik számú futója aligha most játssza majd élete mérkőzését.

Egyik NFL-fanatikus se dőljön a kardjába, ha hirtelen nem tud litániákat zengeni Fozzy Whittaker karrierjének nagy állomásairól, a Carolina Panthers harmadéves futója ugyanis csak egy kiegészítőember, túl nagy szerepe nincsen a Párducok sikereiben. Idén 25 futási kísérlete volt, 108 yardért és 12 elkapása, 64 yardért. Két jobban sikerült találkozóján nyolcszor, illetve ötször futott, de ez már az alapszakasz vége felé volt, amikor Jonathan Stewart alig, vagy egyáltalán nem volt a pályán.

Habár a statisztikákból az derül ki, hogy a tizenhét találkozóból kilencszer is megcsinálta a hét yardot, a rájátszásban már alig használták őt. A Seattle ellen sem futási kísérlete, sem pedig elkapott labdája nem volt, míg az Arizona ellen két futása volt összesen -2 yardért, és egyébként is összesen hat offensive snapben volt a pályán. Apropó, snapek: a 14. hét előtt átlagosan hét snap erejéig volt fent a támadó csapatban, amihez átlagosan 0,8 futási kísérlet és 0,8 target párosul. Azért is ezt a 12 meccset veszem alapul, mivel hasonló számokat várok tőle most is, nem a Super Bowlon veszik majd őt elő, mint titkos fegyvert.

A 6,5 yardos határ rendkívül alacsony, hiszen elég egy elkapott passz vagy egy jobban sikerült futás, és máris bukik a tipp, de azon sem lennék meglepődve, ha csak dísznek szerepelne majd a támadó csapatban, az amúgy a speciális csapatrészben lényegesen többet használt Fozzy.

A fogadás érvényességéhez egyébként Whittakernek legalább egy offensive snapet a pályán kell töltenie.

hatharom.com-tipp: Fozzy Whittaker összesített futott és elkapott yardjai 6.5 alatt
Odds: 1.90
Tét: 5/10
Eddig éri meg: 1.78