Átigazolás

Robinho a Premier League listavezetőjénél?

Médiaértesülések szerint a 32 éves brazil csillag visszatérhet az angol élvonalba, miután szerződése lejárt.

Mi sem szolgál hitelesebb bizonyítékául az idő elképesztő gyors múlásának, mint a tény, hogy az örök ígéretként számon tartott brazil zseni, Robinho nemrég ünnepelte 32. születésnapját. A jelenleg csapat nélküli játékos könnyen lehet, hogy visszatér Angliába, a Premier League-ből ugyanis két csapat is érdeklődik a Real Madridban és a Milanban is megfordult futballista után.

Robinho következő klubja
Leicester City 2.50
Swansea City 3.75
Bármelyik MLS-csapat 5.00
Santos 5.50
Bármelyik kínai klub 9.00

Robson de Souza, vagyis Robinho utolsó klubja a kínai Guangzhou Evergrande volt, ám itt is csupán hat hónapot töltött el, kilenc mérkőzésen három gólt szerzett. Mivel jelenleg szabadon igazolható státuszban van, ingyen megszerezheti őt akár a Swansea City, akár a Leicester City, a brazil támadó iránt ugyanis ez a két klub érdeklődik a Premier League-ből. Hallani lehet még egyébként arról is, hogy ügynökei felajánlották Robinho játékjogát a Juventusnak is, ám ennek lényegesen kisebb realitása van, mint annak, hogy végül ismét Angliában köt ki.

Robinho európai karrierjét a Real Madridban kezdte, majd játszott a Manchester Cityben és a Milanban is, ám egyik sztárcsapatban sem tudta igazán beváltani a hozzáfűzött reményeket.

A 32 éves játékos piaci értékét jelenleg 4,5 millió eurora taksálja a mértékadó Transfermarkt.