Bundesliga

A Dortmund ismét kivégezheti az újoncot

  • hatharom.com
megosztom

Marco Reusék az Ingolstadt együttesét látják vendégül szombaton, az esélyek pedig igen egyértelműek.

Ismét parádézhat a Dortmund.

Noha még csak egy fordulót játszottak le a Bundesliga 2015-2016-os tavaszi kiírásából, a múlt heti játéknap alapján megállapítható, hogy a Borussia Dortmund bombaformában van. A sárga-feketék pedig újfent magabiztos győzelmet arathatnak, hiszen szombaton az újonc Ingolstadt vendégeskedik a Signal Iduna Parkban.

Thomas Tuchel együttese ragyogó játékkal győzött a Mönchengladbach otthonában egy hete. A kulcsjátékosok közül mindenki jól teljesített, a futballisták élvezték a futballt, s noha sok helyzet kihasználatlanul maradt, Marco Reusék még így is háromszor be tudtak találni. A csapat védelme is egyre jobban fest, Mats Hummelsék nagyon biztos lábakon álltak a hétvégén. Szombaton pedig folytatódhat a csapat parádéja, hiszen minden fontos játékosára számíthat Tuchel mester, ráadásul az Ingolstadt nem képvisel nagy játékerőt.

[2002256] 2016-01-30 15:30:00 Borussia Dortmund - Ingolstadtx

Noha az újonc csapat a múlt héten nyerni tudott a Mainz ellen, és a 10. pozíciót foglalja el a Bundesliga tabelláján, sok jóra nem számíthat a hétvégén. Merthogy a piros-fehéreknek házon kívül nem igazán megy, ráadásul Ralph Hasenhüttl mester több kulcsjátékosára -Tobias Levels, Pascal Gross, Roger, Alfredo Morales - sem számíthat ilyen vagy olyan okok miatt. Így pedig nem lesz sok keresnivalója az ingolstadtiaknak a bajnokság egyik legerősebb csapatának otthonában.

Egyértelmű tehát, hogy mely együttes a mérkőzés toronymagas favoritja, azonban háromesélyes, illetve a hendikepes fogadási lehetőségekben egyáltalán nincs érték. Véleményünk szerint viszont a Dortmund könnyűszerrel betalálhat háromszor az Ingolstadtnak - az ősszel házon kívül négyszer is sikerült a sárga-feketéknek -, amelyre viszont pazar szorzót kínálnak a fogadóirodák, vagyis könnyed pénzre tehetünk szert.

Fogadás a Dortmund góljainak számára - a     szorzói
A hazai csapat góljainak száma 3+
1.70
[2002256] 2016-01-30 15:30:00 Borussia Dortmund - Ingolstadtx;
megosztom