FA Kupa

Ezúttal az kupában éghet le a Manchester United

  • hatharom.com

A Vörös Ördögök a másodosztályú Derby County otthonában élhetnek át kínos pillanatokat pénteken.

Rooneyék a Derby otthonában éghetnek meg.

A Liverpool elleni idegenbeli győzelmet követően sokan azt várták, hogy a Manchester United megindul felfelé, ezzel szemben a Vörös Ördögök egy óriási pofont kaptak hazai pályán a Southampton együttese ellen az elmúlt héten. Pénteken pedig megkaphatják a kegyelemdöfést, hiszen a másodosztály egyik élcsapatához, a Derby Countyhoz látogatnak az FA Kupában.

Noha a legutóbbi két találkozójukat három góllal bukták el a Kosok, a fekete-fehérek idei teljesítményére nem igazán lehet panasz. Paul Clement irányításával a Derby egy igen masszív csapat, főleg hazai környezetben, ahol nagyon megy a Countynak. A hazai csapatból ráadásul minden kulcsjátékos bevethető lesz pénteken, hiszen csak Will Hughes, Jake Buxton és Craig Forsyth marad ki sérülés miatt, s mivel biztosan vért isznak a Derby játékosai a találkozó előtt, bármire képesek lehetnek a Pride Park Stadionban.

[2168562] 2016-01-29 20:55:00 Derby - Manchester Unitedx;5

Ami a vendégeket illeti, ahogy fentebb említettük a Manchester United csapata perpillanat a padlón van, ráadásul Louis van Gaal talpa alatt is egyre forróbb a talaj. A holland mester körül a héten felröppentek olyan hírek, miszerint beadta felmondását, de ezt cáfolták különböző angol lapok, s láss csodát, a pénteki mérkőzésen továbbra is Van Gaal irányítja a Vörös Ördögöket.

Azonban ez nem biztos, hogy a csapat előnyére válik, ráadásul a sérültek száma újfent egyre szaporodik a manchesterieknél, hiszen Luke Shaw, Marcos Rojo, Antonio Valencia és Ashley Young mellett immáron Matteo Darmian, Bastian Schweinsteiger, Michael Carrick és Phil Jones is kimarad.

Véleményünk szerint kőkemény mérkőzés vár az MU-ra pénteken, s nem vagyunk benne biztosak, hogy a csapat megéli a következő kört az FA Kupában. Pláne, ha a gárdának ugyanolyan vérszegény lesz a támadójátéka, mint az elmúlt hetekben, mert a hazaiak lazán visszaverik a manchesteri "rohamokat". Mindezek alapján úgy véljük, hogy a legnagyobb érték a pénteki mérkőzésen az 1X-ben van, amire kiváló szorzón lehet fogadni.

Kétesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Derby vagy döntetlen Derby vagy Manchester United Manchester United vagy döntetlen
1.75 1.25 1.20
[2168562] 2016-01-29 20:55:00 Derby - Manchester Unitedx;