Manchester United

Ha Van Gaal marad, nagyot kaszálhatunk!

Louis van Gaal pénteken még a Manchester United trénere lesz? Szerintünk igen! Az odds pedig remek.

Az elmúlt órákban több ellentétes hír látott napvilágot Louis van Gaal jövőjét illetően. Először azt olvashattuk, hogy a Southampton elleni vereséget követően a holland mester felajánlotta lemondását, ám Ed Woodward vezérigazgató nem fogadta el, utána néhány órával pedig a BBC és a Reuters is cáfolta a híreket, Van Gaal állítólag nem akar távozni. De vajon kibírja még néhány napig a padon?

Január 29-én még a Manchester United trénere lesz Louis van Gaal?
Igen Nem
2.30 1.55

A halványzöld iroda igen érdekes oddsokat ajánl a holland mester jövőjére, hiszen több, mint kétszeres oddsot fizetnének arra az esetre, ha Van Gaal pénteken még munkában állna. A United legközelebb éppen pénteken játszik FA Kupa-találkozót a Derby County ellen, majd február 2-án bajnoki következik a Stoke City ellen.

Manchester United#eng-manchester_united#5

Mi úgy véljük, amennyiben Van Gaalt ki akarnák paterolni, azt megtették volna hétfőn vagy kedden, de egy ilyen félreérthető pletykafolyam után furcsa lenne, ha a szakvezető nem kapna még egy esélyt. A 2.30-as oddsban így mi különösen nagy értéket látunk, pláne hogyha számításba vesszük, hogy néhány órája még 7-szeres oddson lehetett fogadni egy másik brit bukmékernél, hogy a Derby ellen már nem ő irányítja Rooney-ékat.

184314