Premier League

Kedvenc ellenfeléhez látogat a Liverpool

  • hatharom.com

A Vörösök ismét legyőzhetik az utóbbi hetekben formán kívül lévő Norwich City együttesét.

A Liverpool ezúttal is beveheti a Carrow Roadot.

A Liverpool a Norwich ellen lejátszott kilenc Premier League meccséből hetet megnyert, míg kettőt döntetlenre adott. A Kanárik utóbbi hetekben mutatott botrányos produkciója miatt Jürgen Kloppéknak minden esélyük megvan ahhoz, hogy folytassák jó szereplésüket a City ellen.

A Norwich gárdája legutóbbi három találkozóját rendre elbukta, ráadásul a zöld-sárgák ezen meccseken rendre három gólt kaptak. Ez azért számít meglepetésnek, mert Alexander Neil együttese korábban a jó védekezéséről volt híres, na, meg azért is, mert a Manchester City mellett a Stoke és az újonc Bournemouth együttesével csatáztak a Kanárik. Meglepetés az is, hogy a City támadósora a 2016-os naptári évben a nullával egyenlő, pedig a hazaiak skót szakvezetője az utóbbi hetekben mindenkire számíthatott, szombaton is csak az eltiltott Gary O'Neil az egyedüli kimaradó a gárdából.

[1988935] 2016-01-23 13:45:00 Norwich City - Liverpoolx

Ezzel szemben a vendégeknél temérdek sérülttel kell számolnia Jürgen Kloppnak, hiszen a legfrissebb hírek szerint kilenc hiányzója lesz a Liverpoolnak. Ennek ellenére a német szakvezető simán ki tud állítani egy olyan csapatot, amely kijavíthatja múlt heti botlását. Merthogy, az LFC hiába támadta végig a Manchester United elleni találkozót, s alakított ki számtalan komoly gólszerzési lehetőséget, a Vörösök minden lehetőségüket elpuskázták, s ahogy lenni szokott, a MU egyetlen helyzetét gólra váltotta.

Az élet ugyanakkor nem állt meg az Anfield Roadon, szerdán újfent pályára léptek Roberto Firminóék, és magabiztosan jutottak tovább az FA Kupában a negyedosztályú Exeter ellen. A csapat önbizalma tehát kezd helyre billenni, de végleg akkor állna helyre, ha a szombati mérkőzésüket is behúznák Jürgen Kloppék. Véleményünk szerint ez összejöhet a Vörösöknek, amit a felek egymás elleni eredményire, a Norwich pocsék formájára, illetve a Liverpool győzelmi kényszerére alapozunk.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Norwich Döntetlen Liverpool
3.80 3.35 1.92
[1988935] 2016-01-23 13:45:00 Norwich City - Liverpoolx;