Átigazolás

Kacsát foghat a Chelsea

Lapértesülések szerint Alexandre Pato hamarosan aláírhat a Chelsea együtteséhez.

Alexandre Pato egyik azon játékosoknak, akik valószínűleg megmaradnak az örök tehetség szintjén. Az immáron 26 éves brazil nagy reményekkel szerződött 18 évesen Milánóba, ám sorozatos combsérülései miatt sosem tudott huzamosabb ideig a piros-feketék szolgálatára lenni. A Kacsa becenévre hallgató játékos most három szezon után újra visszatérne az európai körforgásba.

Elég volt a brazil esőből, jöhet egy kis angliai klíma

"Mielőtt 2007-ben Milánóba igazoltam volna, több helyen is olvastam, hogy angol csapatok figyelnek engem. Mondták is nekem, hogy a Chelsea érdeklődik irántam, de az álmom az volt, hogy Ronaldóval és Paolo Maldinival játszhassak. De tudtam, hogy egy nap eljön az a pillanat is, amikor a Premier League-ben rúghatom a bőrt, ezt tartom ugyanis a világ legjobb bajnokságának. Nagyon szeretem a hangulatát, az atmoszféráját, imádom nézni a televízióban is a PL-meccseket. Szeretnék olyan csapatban játszani, amely hazája bajnokságában a bajnoki címért van harcban, ez jelenti számomra az igazi kihívást" - nyilatkozta korábban Pato.

Habár a 26 éves játékos ügynöke úgy nyilatkozott, nem kizárt, hogy ügyfele éppen Milánóba tér vissza (az Interhez), úgy tűnik, a Chelsea lesz végül a befutó. Az ESPN Brasil ugyanis arról értesült, az egyezség már meg is született, Pato évi 2.3 millió eurós fizetés ellenében szerződik Londonba.

A fogadóirodák is biztosak a játékos klubváltásában, hiszen bár szerződése december 31-ig szól, az egyik brit bukméker biztosra veszik, még télen megegyezés születik a felek között.

Melyik csapatnál fog játszani Alexandre Pato február 3-án?
Chelsea 1.28
Corinthians 4.00
West Ham United 7.00
Liverpool 17.00
Manchester United 19.00
[1988930] 2016-01-24 17:00:00 Arsenal - Chelseax;