Tipp

Újabb rangadón hasalhat el a Chelsea

  • varin

Megszórhatja egymást a Chelsea és az Everton a Premier League szombat délutáni rangadóján.

Továbbra is szélsőséges teljesítményt nyújt a Chelsea együttese, hiszen hol simán nyernek városi rangadón a Crystal Palace vendégeként, hol pedig pontot veszítenek hazai pályán a Watford és a West Bromwich Albion ellen. A londoni Kékek zsinórban négy hazai bajnokin is kapituláltak már, az idényben lejátszott tizenegy PL-meccsből pedig mindössze háromszor nem kaptak gólt a Stamford Bridge-en.

Az Everton idegenbeli teljesítményére sem lehet sok panasz, összesen egy vereségük van a tíz mérkőzésen, háromszor nem lőttek gólt, viszont háromszor is három találatig jutottak. Ami a hiányzókat illeti, a Chelsea-nél Eden Hazard, a vendégeknél pedig Seamus Coleman hiánya okozhat fejtörést.

A legvalószínűbb végeredményt én a döntetlennek tartom, abból is a gólgazdag fajtát. Habár az Evertonnak legendásan nem megy a Stamford Bridge-en, nem kételkedem benne, hogy ezúttal legalább egyszer betalálnak Besicék. Liverpoolban szeptemberben 3-1-re nyertek a hazaiak, a legboldogabb persze akkor lennék, ha egy olyan jó kis 6-3-at játszanának, mint tavaly augusztusban, amikor a Chelsea gálát rendezett a Goodison Parkban. Tippem: 2-2.

hatharom.com-tipp: Mindkét csapat szerez gólt
 TippmixPro @1.65
Tét: 5/10
Eddig éri meg: 1.60
[1988922] 2016-01-16 16:00:00 Chelsea - Evertonx;