Premier League

Liverpool bevételére készül az Arsenal

  • hatharom.com

Könnyen lehet, hogy Jürgen Klopp 13 (!) játékosára sem számíthat a szerdai bajnoki mérkőzésen.

Az Ágyúsok legyőzhetik a tartalékos Liverpoolt.

A Premier League 21. fordulójának rangadóján a Liverpool az Arsenal együttesét fogadja. Alapvetően teljesen háromesélyes mérkőzés lenne a felek szerdai ütközete, ám a dolgok jelenlegi tényállása szerint a fővárosiak könnyedén magukkal vihetik a három pontot.

Merthogy a Vörösök perpillanat nincsenek formában, legutóbbi bajnokijukon simán kikaptak a West Ham otthonában, míg múlt hét pénteken a negyedosztályú (!) Exeterrel sem bírtak, igaz, Jürgen Kloppék akkor roppant tartalékosan álltak fel. Ez most is előfordulhat, hiszen a legfrissebb hírek szerint könnyedén lehet, hogy a német szakvezető 13 (!) játékosára nem számíthat az Arsenal ellen. Divock Origi, Philippe Coutinho, Dejan Lovren, Martin Skrtel, Joseph Gomez, Danny Ings, Jordan Rossiter, Jon Flanagan biztosan, míg Mamadou Sakho, Jordan Henderson, Jordan Ibe, Daniel Sturridge, Kolo Touré nagy valószínűséggel kihagyja a mérkőzést. Ezek után pedig vajmi kevés esélye lesz a hazai csapatnak a fővárosiak ellen.

[1988913] 2016-01-13 21:00:00 Liverpool - Arsenalx

Ami a vendégeket illeti, az Ágyúsok jó passzban vannak, legutóbbi tíz tétmeccsükből nyolcat (!) is megnyertek, ennek köszönhetően vezetik a bajnokságot, míg szombaton az FA Kupában a Sunderland ellen jutottak tovább. Arséne Wengerék tehát pazar formának örvednek, aminek köszönhetően a piros-fehérek az olyan játékosok hiányát, mint Alexis Sánches, Tomas Rosicky, Francis Coquelin, Santi Cazorla, Jack Wilshere vagy Danny Welbeck is elbírja. Mindez annak köszönhető, hogy hosszú hetek óta ugyanabban a felállásban tudnak játszani a londoniak, ráadásul Mesut Özil kiválóan forgatja a csapatot, míg Olivier Giroud zsákszámra lövi a gólokat.

Az eddig elhangzottak alapján azon a véleményen vagyunk, hogy a sokkal jobb passzban lévő Arsenal könnyedén behúzhatja a szerdai mérkőzést, a formán kívüli és sérülésekkel tizedelt Liverpool otthonában.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Liverpool Döntetlen Arsenal
2.80 3.25 2.40
[1988913] 2016-01-13 21:00:00 Liverpool - Arsenalx;