Heti műsor

Óriásit kaszálhatnak ezen a héten a sportfogadók!

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Óriási rangadóval indul a holland futballtavasz. - Fotó: feyenoordfotopagina.nl

A hét rangadói

Kőkemény hét vár a liverpooli futballistákra, hiszen az elkövetkezendő hét napban két rangadót is megvívnak. Jürgen Kloppék elsőként szerdán a Premier League éllovasával, az Arsenallal találkoznak az Anfield Roadon. A felek között 12 pont van a tabellán, és a gárdák teljesítménye közt is ég és föld a különbség, hiszen amíg a hétvégén az Ágyúsok simán kiejtették a Sunderland együttesét az FA Kupában, addig a Vörösök újrajátszásra kényszerültek a negyedosztályú (!) Exeter ellen. Arséne Wengerék tehát jelen pillanatban lényegesen egységesebbek és jobb passzban vannak, mint a hazaiak, avagy nem lenne meglepő, ha a londoni csapat bevenné Liverpoolt, és mind a három pontot magával vinné. A vendégsikerre a     2.40-szeres szorzót ajánl, amiben bőven van potenciál.

[1988913] 2016-01-13 21:00:00 Liverpool - Arsenalx;

Vasárnap már több esélye van a Liverpoolnak, mivel a Vörösök a Manchester United együttesét fogadják. A hazaiakhoz hasonlóan a vendégek sincsen túl jó passzban, hiszen a Vörös Ördögök az elmúlt héten például csak a 93. percben megítélt, s gólra váltott büntetővel múlták felül a harmadosztályú Sheffield United együttesét az FA Kupában. A támadójátéka katasztrófa a csapatnak, viszont a védekezése dicséretet érdemel. Ez Jürgen Klopp gárdájáról is elmondható, avagy azon a véleményen vagyunk, hogy a felek hétvégi derbije aligha a gólokról szól majd. A mérkőzés találatainak száma 2,5 alatti fogadási lehetőségre nagyjából 1.70-szeres szorzón köthetünk fogadást, amiben kiváló érték van, látva a felek mostanában nyújtott produkcióját.

[1988923] 2016-01-17 15:05:00 Liverpool - Manchester Unitedx;

A hétvégén már a hollandoknál is megkezdődik a futballtavasz, méghozzá nem is akármilyen rangadóval, hiszen a harmadik helyen álló Feyenoord a második pozícióban lévő PSV Eindhoven együttesét fogadja vasárnap ebédidőben. A felek közül a vendégek örvendnek jobb formának, azonban mivel lényegében nagyjából egy hónapja egyik csapat sem játszott tétmérkőzést, így ez nem igazán számít. Inkább a felek egymás elleni eredményeiből érdemes kiindulni, ahol többnyire jól meg szokták szórni egymást. Véleményünk szerint ez ezúttal is így lesz, avagy a legkézenfekvőbb fogadási opció a mindkét csapat szerez gólt, amely eseményre közel 1.60-szoros pénzt ér.

[1983431] 2016-01-17 14:30:00 Feyenoord - PSV Eindhovenx;

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten ahogy már fentebb is említettük a hollandoknál is beindul a nagyüzem, míg a többi topligában is rendeznek természetesen fordulót, Angliában például kettőt. Férfi kézilabda válogatottunk megkezdi szereplését a lengyelországi Európa-bajnokságon, míg Benedek Tiborék a szerbiai kontinensviadalon. Az amerikai sportokban, gondolunk itt elsősorban az NFL-re, az NHL-re és az NBA-re, óriási dömping lesz, míg a női kézilabda kirakatcsapataink, vagyis a Győr és a Ferencváros ismét pályára lép a Bajnokok Ligájában. Természetesen a szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Logibet-en, illetve aProtipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal és aLogibet-tel tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!