EURO 2016

Lelőjük magunkat, ha nem jutunk tovább!

Az Angol Labdarúgó Szövetség elnöke, Greg Dyke szerint szégyen lenne kiesniük a csoportból.

Anglia rendkívül impozáns teljesítménnyel, tíz győzelemmel tudta le az Európa-bajnoki selejtezősorozatot. A Háromoroszlánosok kitűnő másfél éven vannak túl, hiszen a balul sikerült világbajnoki szereplést követően 16 meccsen csupán egyszer, Spanyolországtól szenvedtek vereséget, ám közel sem biztos, hogy az EURO 2016 is ilyen jól fog sikerülni, hiszen nem kerültek könnyű csoportba Rooney-ék. Greg Dyke, az Angol Labadrúgó Szövetség elnöke azonban katasztrófaként kezelné, ha nem sikerülne a legjobb 16 közé jutás.

161802

"Azt hiszem, mindannyian lelőjük magunkat, ha nem sikerül továbbjutnunk ebből a csoportból, de még ez sem lenne óriási siker. Egyelőre azonban nem nyilatkozom célkitűzésekről, ezt meghagyom Roy Hodgson szövetségi kapitánynak. Ami biztos, nem eshetünk ki ebből a csoportból, mert az katasztrófa lenne az angol futball számára" - mondta Dyke.

A világbajnokságon mindössze egy szerzett ponttal esett ki Anglia, és bizony az Eb-n sem lesz könnyű dolguk Szlovákia, Wales és Oroszország válogatottja ellen. A bukmékerek azonban jó esélyt adnak a britek csoportgyőzelmére, hiszen messze az ő szorzójuk a legalacsonyabb.

Anglia válogatottja június 11-én kezdi meg az Európa-bajnoki szereplést, a tornára való felkészülés jegyében pedig márciusban előbb Németország, majd Hollandia legjobbjaival találkoznak.

Ki nyeri a B-csoportot az Eb-n?
TippmixPro
Anglia 1.85
Oroszország 3.90
Wales 4.90
Szlovákia 9.50
[2148624] 2016-03-26 20:00:00 Németország - Angliax;