Karrier

Benítez maradhat Spanyolországban a fogadóirodák szerint

A Blancóktól elküldött Rafa Benítez a spanyol válogatott szövetségi kapitánya lehet legközelebb.

Hétfő délután hivatalossá vált, kereshet magának új állást Rafa Benítez, a Real Madridnál ugyanis nem tartanak igényt a további szolgálataira. Azt már tudjuk, hogy a madridi csapatot Zinedine Zidane veszi át, de hogy Rafa hol folytatja, az egyelőre kérdéses. Az egyik brit bukméker szerint az 55 éves mester Spanyolországban vagy Angliában folytathatja munkáját.

A legnagyobb eséllyel a spanyol válogatott szövetségi kapitányi posztjára pályázik, ahonnét vélhetően távozik Vicente Del Bosque a 2016-os Eb után. Az iroda szerint könnyen leülhet akár egykori csapata, a Valencia kispadjára is, ha Gary Neville-ék továbbra sem gyűjtögetik a pontokat, vagy akár pótolhatja az Angliába csábított Diego Simeonét is az Atlético Madrid élén. Angliában is több csapat felmerülhet, így fogadhatunk arra, hogy a Manchester City, a Swansea vagy éppen a Chelsea mestere lesz-e, de a legnagyobb eséllyel a Newcastle United állíthatja szolgálatba Benítezt.

A spanyol tréner 1993 óta edzősködik, ez idő alatt irányította már többek között a Valenciát, a Liverpoolt, az Internazionalét, a Chelsea-t és a Napolit is.

Melyik csapat edzője lesz legközelebb Rafa Benítez?
Spanyolország 5.00
Valencia 6.00
Atlético Madrid 10.00
Sevilla 15.00
AC Milan 17.00
Newcastle United 17.00
Manchester City 26.00
Swansea 26.00
Chelsea 41.00
Manchester United 67.00
Arsenal 81.00