Sportfogadás

Az utolsó fordulóban állnánk bosszút a bukmékereken!

  • hatharom.com

Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL alapszakaszának utolsó, tizenhetedik játékhetére.

Szeptember elején elkezdődött a rövidke, ám annál tartalmasabb NFL-szezon. Tippmestereink a Logibet-en folyamatosan publikálják legjobbnak vélt tippjeiket, de szeptember utolsó hetétől kezdve már a hatharom.com oldalán is összeállítják kombijukat.

Houston Texans-Jacksonville Jaguars
Tipp: Houston -3.5
Odds:
1.60 @ Tippmixpro

Két fontos csoportrangadót tudott megnyerni a Houston egymás után, ezzel óriási lépést tettek a csoportgyőzelem felé. JJ Wattéknak kell azonban még egy utolsó győzelem, ha nem akarnak a többi mérkőzésre figyelni, ehhez pedig a gyenge Jacksonville tökéletes ellenfél lesz. Brian Hoyer kezd majd a Texansnál, aki remekül abszolválta a két csapat 6. heti mérkőzését, 293 yard mellett három TD-passzt is adott a 31-20-ra megnyert mérkőzésen. A Jaguárok nem kaptak ugyan túl sok nagy verést az elmúlt hetekben, de védelmük gyengén muzsikál, ezt jelzi a Saints elleni 38 vagy a Titans elleni 42 pont. Ráadásul a vendégeknél most is hiányozni fog TJ Yeldon, így futóposzton lehetnek problémáik. Idegenben nagyon gyengén szerepelnek a Jaguárok, ráadásul Houstonba sem éppen nyerni járnak. Mivel csak a Texansnak fontos a meccs, mi örömünnepet várunk, ahol a hazaiak lemossák a JAX-et, megnyerve ezzel az AFC South-t.

Kansas City Chiefs-Oakland Raiders
Tipp: Kansas City -4.5
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

A Kansas City Chiefs jelenleg (holtversenyben az Arizonával) a leghosszabb győzelmi szériával rendelkező csapat. Ha győzelemmel fejeznék be az alapszakaszt, az AFC titkos esélyeseként mehetnek be a playoffba. Azonban az utolsó alapszakasz-héten a statisztika helyett fontosabb azt elemezni, hogy miért is akar majd nyerni a KC. Nos, a pihentetés nem jöhet szóba, hiszen a Denverrel egy időben játszanak, így mindenképpen nyerniük kell, hogy ha a Denver esetleg kikapna, elhappolhassák az AFC Westet a Musztángok elől. Ebben egy olyan Raiders akadályozhatja meg őket, akiknek a presztízsen kívül nem lesz miért játszani. Bár a meccs leadásáról szó sem lehet, nehezen látom, hogy egy 10 napos szünet után hogy fognak tudni felpörögni erre a mérkőzésre. Az Arrowheadben fagypont alatti hőmérséklet vár a csapatokra, ez pedig megint csak a hazaiak felé billenti a mérleget. De hogy konkrétumokról is beszéljünk: az Oakland tehetséges támadósora az utóbbi hetekben rendre alulteljesít, még a Broncos elleni meglepetésgyőzelem során is a védelem szállította a győzelmet jelentő játékokat. Egyébként éppen a labdaszerzés az Oakland legbiztosabb pontja az utolsó hetekben, azonban most bajban lehetnek, hiszen a liga leglabdabiztosabb csapatához látogatnak. Amennyiben Alex Smith továbbra is azt csinálja, amihez ért, nem lehet gondban a Chiefs.

Denver Broncos-San Diego Chargers
Tipp: Denver -6.5
Odds:  
1.55 @ Tippmixpro

A Denver számára még komoly téttel bír a mai meccs, hiszen egy esetleges győzelemmel (és a New England vereségével) nemcsak a csoportgyőzelem és az egy hetes pihenő, hanem a hazai pálya előnye is elérhető számukra. Ezzel szemben a Chargers már csak egy magasabb draftpozícióért küzdhet. Jelen pillanatban nincs olyan eleme a játéknak, amiben a San Diego jobb lenne, mint a Denver, akiket ráadásul a hazai közönség is csak sarkallni fog a lehető legjobb teljesítményre. A Broncos front7-je ismét képes lehet óriási nyomást helyezni Philip Rivers-re, így az irányítónak nagyon kevés ideje maradhat megtalálni a célpontjait, ami tekintve, hogy futójátékuk gyakorlatilag nincs (ráadásul a Broncos védelme ligaelső a futás ellen), igencsak nehézkessé teheti számukra az előrehaladást. A Broncos ellenben minden szinten képes lehet termelni a yardokat, mivel a Chargers védelme az egész szezon során gyengén teljesített. Ezen a meccsen pedig nem számíthatnak Eric Weddle (a liga egyik legjobb safety-jének) játékára sem, ami nagyon komoly negatív hatással lehet a passz elleni védekezésük hatékonyságára. Mindezek alapján úgy gondolom, hogy a Broncos hazai pályán legalább egy TD különbséggel legyőzi a Chargerst.

A hatharom.com vasárnapi NFL-szelvénye -     a szorzói alapján
Dátum Meccs Tipp Odds
Vasárnap, 19:00 Houston Texans-Jacksonville Jaguars Houston -3,5 1.60 @ TippmixPro
Vasárnap, 22:25 Kansas City Chiefs-Oakland Raiders Kansas City -4.5 1.55 @ TippmixPro
Vasárnap, 22:25 Denver Broncos-San Diego Chargers Denver -6.5 1.55 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 3,84
További NFL-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra!